woensdag 16 juli 2014

8 Zaad maan 13 dag 21. 8 Zaad maan 13 dag 21 Het is Gele Zon Kosmische Toon 13 GAP.

DONDERDAG
Vandaag is de laatste kin van dit Ster-Wavespell en tevens laatste van de hele Tzolkin. De laatste dag van een scheppings-cyclus (zwangerschap) van 260 dagen in -persoonlijke- ontwikkeling; iets dat we delen met de anderen op de planeet. Morgen begint er weer een nieuwe galactische ronde, een nieuwe tzol'kin (telling van de kin) waarin we wederom doorheen alle kwaliteiten lopen om ze in onszelf te kunnen integreren. 260 verschillende frequenties, kwaliteiten in onszelf, die we ook in 'de ander' kunnen herkennen. Het is ook middels deze 260 energieën, dat we onszelf synchroniseren met de rest van de natuur - de aarde waarop we leven, ons zonnestelsel, tot en met het hart van ons universum.  De 13e toon en de 20e zegel - een echte 13:20 dag. Je bent niet je hoofd of je baan en je bent groter dan je lichaam - je bent het lichtje of de zon die altijd IS.

WAT ZEGT DE MAYA KALENDER....
13 Zon - Einde van een cyclus
Elke cyclus van 260 dagen kan gezien worden als een zwangerschap waarin we door de verschillende fases heengaan van groei en ontwikkeling. We worden geboren in een hoger niveau van onszelf en van de evolutionaire ladder.  Op het einde van de galactische ronde is het goed terug te kijken naar wat we hebben meegemaakt en geleerd in de afgelopen 260 dagen die waren begonnen op 31 oktober 2013, en om te kijken waar we ons nu bevinden op onze Aarde reis als collectieve Aarde familie.

KIN 260
8 Zaad maan 13 dag 21
Het is Gele Zon Kosmische Toon 13 GAP

GELE ZON

Kijk zo volledig mogelijk, allesomvattend naar jezelf en naar alles wat je tegenkomt. Besef dat alles goed is en dat alles recht heeft om te zijn. Laat oordelen en veroordelen los om ruimte binnenin jezelf te creëren. Vaak veroordeel je de ander voor iets waar je zelf de neiging toe hebt. Als je hiervan bewust wordt, verliest het zijn lading. Wij groeien allemaal naar volledige gelijkwaardigheid en onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en de ander. Je eigenwaarde is hierin de bepalende factor. Jij bent je eigen bron van onvoorwaardelijke liefde.

KOSMISCHE TOON 13

Vandaag is het de laatste dag van deze Gele Ster-golf/wavespell (13-daagse cyclus) en laatste dag van het Groen Kasteel van Betovering - Hof van Synchronisatie, kracht van magische vluchten.
Je hebt bruggen geslagen, je hebt een dieper inzicht gekregen. Het is de vervulling van jouw creatie en het zoeken naar heldere aanwijzingen over jouw volgende stap, het volgende project. Het is een tijd voor afronding, voor het vastknopen van losse eindjes. Geniet van het resultaat, je hoeft alleen maar aanwezig te zijn. Ga het leven.

Geen opmerkingen: