zaterdag 12 juli 2014

8 Zaad maan 13 dag 17. Het is Gele Krijger Solaire Toon 9.

ZONDAG
We gaan de laatste 5 dagen van de Tzolkin in, dus net als bij een zwangerschap van 260 dagen begint ook alles zo'n beetje bij elkaar te komen en leidt tot de creatie van iets... Deze laatste 5 dagen staan ook voor de laatste 100 jaar van onze geschiedenis tot aan 21-12-2012, toen onze wereldoorlogen begonnen (in het leger heette de afdeling "intelligence" in het Nederlands "genie").  Formuleer je intentie, stel onbevreesd je vragen en zet in actie...

KIN 256
8 Zaad maan 13 dag 17
Het is Gele Krijger Solaire Toon 9

GELE KRIJGER

Leer door de verschillen in informatie af te wegen. Je weet waar de obstakels zitten die de stroom blokkeren. Voel vandaag je innerlijke leiding. Kan je deze toestaan of ben je bang en onzeker? Laat deze gevoelens toe, ben onbevreesd. Als ze er mogen zijn, worden ze voor jou een werkelijke kracht. Er is geen strijd nodig, ook geen innerlijke. Herstel de harmonie in jezelf en maak gebruik van de hogere intelligentie binnenin je. Achter ieder einde gaat een nieuw begin schuil.

SOLAIRE TOON 9

De groeistap die je vandaag mag maken, is om je intenties voor het bereiken van het doel van deze golf helder te krijgen. Door je volledige betrokkenheid bij dit proces gebruik je je energie om uit te breiden en zo een nog groter werkgebied te bereiken. Doorzettingsvermogen helpt je dit project tot volgroeiing en volbrengen te krijgen. Jij wilt dat jouw schepping wordt afgemaakt. Hierdoor vindt er een verschuiving van 90 graden van dimensie plaats. We hebben nu 2 keer de 4 basiselementen gehad en gaan als het ware een etage hoger, als in een spiraal.

Geen opmerkingen: