vrijdag 25 juli 2014

NIEUW JAAR!!! 9 Maan maan 1 dag 1. Het is Rode Maan Solaire Toon 9.

Morgen begint weer een nieuw jaar!
Elke maan deel ik een foto zodat je de maan(d) in 1 overzicht hebt.
Wil je alle 13 manen nu in één keer ontvangen voor maar € 5!!! Stuur dan een e-mail naar s.ramselaar@gmail.com

Meer uitleg over de kalender.
4 standen van de maan staan erin. Nieuwe maan, 1e kwartier, volle maan en laatste kwartier. Als het een GAP dag is dan de zegel met toon groen omrand en bij de midden kolom zijn de zegel en toon met de kleur van de zegel omrand.

NIEUWE MAAN(D) 1
13 maan(d)en van 28 dagen + 1 dag buiten de tijd = samen weer 365 dagen. Elk jaar van 26 juli tot en met 22 augustus (28 dagen) is het de Eerste Magnetische Vleermuis Maan(d)
Wat is mijn DOEL? Daar gaan deze 28 dagen over. 
Kernwoorden: aantrekken, verenigen, doel(stelling).
De vleermuis is o.a het symbool van wedergeboorte. De vleermuis geeft je jouw kracht om je oude zelf te laten afsterven en alle opvattingen over jezelf die je van je pad afhouden, te durven loslaten.
Geef jezelf een nieuwe kans!
Je hebt 28 dagen de tijd om je doel vast te stellen. En je benut de jaarenergie (Rode Maan Solaire Toon 9) om duidelijkheid te krijgen in je hartsverlangende doel!
Elke week van 7 dagen heeft een andere energie, 4x, zo kom je weer op 28 dagen. 
De 1e 7 dagen ga je opstarten met in dit geval de vraag Wat is mijn DOEL ? van deze maan(d). Volg hierin je hart, denk niet ik kan het niet. Denk en gebruik de kracht van de vleermuis om deze gedachte los te laten.
De 2e 7 dagen ga je verfijnen/bijstellen wat je je als DOEL hebt gesteld. 
De 3e 7 dagen ga de energie verzamelen/aantrekken die helpt om dit DOEL te transformeren/om te zetten naar werkelijkheid.
De 4e en laatste 7 dagen van deze maan(d) wordt je DOEL helder en je draagt het helemaal in je en straalt het uit. Je kunt jezelf niet voorstellen zonder dit DOEL.


Gedeeltes overgenomen uit het oude "13 manen werkboek van de natuurlijke tijd".
Deze energie zal het hele jaar meedoen!
KIN 9
9 Maan maan 1 dag 1
Het is Rode Maan Solaire Toon 9

RODE MAAN

Beleef vandaag het gevoel van zelfvertrouwen. Wees trots op jezelf, want je beschikt over een groot potentieel. Kom hiermee naar buiten. Als dat niet lukt, kijk dan wat de oorzaak hiervan is. Wie houdt je klein en wie staat er steeds met kritiek op je klaar? Vergeet niet, de natuurlijke talenten die voortvloeien uit sensitiviteit komen alleen maar naar degenen die er klaar voor zijn. Vertrouw op je instinct en innerlijke leiding. 

SOLAIRE TOON 9

De groeistap die je vandaag mag maken, is om je intenties voor het bereiken van het doel van deze golf helder te krijgen. Door je volledige betrokkenheid bij dit proces gebruik je je energie om uit te breiden en zo een nog groter werkgebied te bereiken. Doorzettingsvermogen helpt je dit project tot volgroeiing en volbrengen te krijgen. Jij wilt dat jouw schepping wordt afgemaakt. Hierdoor vindt er een verschuiving van 90 graden van dimensie plaats. We hebben nu 2 keer de 4 basiselementen gehad en gaan als het ware een etage hoger, als in een spiraal.

Geen opmerkingen: