2-daagse CURSUS

2-daagse cursus 19 en 26 oktober 2013

Leer weer leven volgens de 
Natuurlijke Tijd !


Een 2-daagse cursus waarin je je INNERLIJKE KRACHT, je gids, je ondersteunende kracht, je verborgen kracht, je uitdagende kracht, je levensthema en je LEVENSDOEL leert kennen.

In lak'ech 
In lak'ech (In la:kesj) is een Maya begroeting en betekent 'Ik ben een andere jij’. De Maya's willen met deze begroeting zeggen dat wij allen één zijn. Leven vanuit deze eenheid is het werkelijke leven.  De Maya’s zagen de wereld als één groot netwerk dat alles en iedereen met elkaar verbindt en waarbij een ieder zich bewust is van de verbondenheid met één en dezelfde Bron.

Tzolkin
De Tzolkin is een heilige kalender van de Maya’s. Deze energetische kalender zorgt voor de verbinding van een ieder van ons met het universum. De sleutelgetallen daarbij zijn:

13 en 20
De Tzolkin geeft 13 verschillende stappen (tonen) van het scheppingsproces en ook de 20 gezichten (zonnezegels) van de kwaliteit van de schepping.  Op die manier ontstaan er 13 x 20 = 260 combinaties, 260 ‘kin’ genoemd.


Innerlijke kracht
Omdat elke dag een andere energie heeft, bepaald door een zegel in combinatie met een toon, kun je met je geboortedatum uitrekenen welke energie je hebt meegekregen. Zo kan je je innerlijke kracht, je gids, je ondersteunende kracht, je verborgen kracht, je uitdagende kracht, je levensthema, JE LEVENDOEL en nog veel meer vinden. Ook kun je zo zien of je de positieve kanten van je zegel ontwikkelt hebt of dat je juist wat vaker terugvalt in de schaduwkanten.  

Kleur
De kleuren van deze zegels zijn rood, wit, blauw en geel. Dit zijn ook de kleuren van de maïs van de Maya . Maïs was het belangrijkste levensmiddel. De kleuren geven de dag een bepaalde basisenergie. Daardoor kan je op sommige dagen beter met iets beginnen, dan op andere dagen.

Aarde families
Met je innerlijke kracht val je ook binnen een aarde familie. Dit zijn 4 zegels, van elke kleur één, die je missie of roeping bepalen. 


Voorbeeld
Voorbeeld van een afbeelding waarin je duidelijk ziet welke krachten je versterken, ondersteunen, uitdagen en welke er verborgen (als blinde vlek) zijn. 

Dit alles wordt uitgebreid uitgelegd in een 2-daagse cursus Je eigen levenspad ontdekken!
€ 255 inclusief uitgebreide lunch.

Adres: Maansteen 11, Zoetermeer, Holland

Er zijn nog wat plaatsen vrij! Geef je snel op bij        info ad hetgezondheidscentrum.nl


Geen opmerkingen: