vrijdag 4 juli 2014

8 Zaad maan 13 dag 9. Het is Gele Ster Magnetische Toon 1.

ZATERDAG
NIEUWE GOLF
4e en laatste golf van het Groene Kasteel van Betovering (synchroniciteit) en de laatste golf van de Tzolkin (de 260 dagen kalender). In onze geschiedenis van -3113 v.Chr. tot 2012 luidt de 1 Ster het begin in van de laatste 260 jaar. Wat vandaag één dag is, staat in onze geschiedenis voor een periode van 20 jaar - de Industriële Revolutie. De laatste dag van dit wavespell en tevens laatste dag van deze tzolkin is 13 Zon, de Regeneratie van de Aarde. We kunnen dus een andere geschiedenis schrijven... Met deze Ster begint dus de laatste wavespell van deze Tzolkin-cyclus...
Vandaag begint een nieuwe golf (lichtimpuls of 13-daagse scheppingscyclus) van STER. In de basisenergie van de wedijveraar, de vechter te vinden. Als je geboren bent in de lichtimpuls van STER (en tijdens deze 13 dagen ook voor de rest), heb je een aura van zachtheid om je heen die bedrieglijk is, want bij nader inziens zal blijken dat het gaat om een Zon(nezegel) die een voorliefde heeft voor confrontaties en die de nodige risico's zal nemen om deze uit te lokken. STER-mensen houden van opwinding, beroering en spanning; ze hebben meestal een broertje dood aan routine. De uitdaging ligt erin om positieve uitlaatkleppen te vinden voor deze behoefte.
KIN 248
8 Zaad maan 13 dag 9
Het is Gele Ster Magnetische Toon 1

GELE STER

Laat alle oordelen over jezelf varen en wordt wat minder kritisch, om zo meer ruimte en aandacht te kunnen geven aan de harmonie die je wilt creëren. Neem de tijd om al je talenten te inventariseren en op waarde te schatten en een diep geloof in jezelf te voeden. Je gaven en talenten bevatten niet-herkende en niet-erkende wijsheid. Stel jezelf open voor de grotere mogelijkheden van wie je bent. Je beperkt jezelf door je eigen harde oordelen en je gewoontes waarmee je jezelf klem zet.

MAGNETISCHE TOON 1

Een schicht spirituele levensenergie komt in spiraalbeweging tevoorschijn uit het Grote Mysterie. Toon 1 wordt krachtig geleid door zichzelf en versterkt. Deze toon brengt een lichtpulsering op gang en zet de toon voor een volledige 13 dagen periode. Vandaag is een goede dag om je intentie neer te zetten, te beginnen. Stel je doelen vast en zet je energie in om op te starten. Zo trek je dat naar je toe wat je nodig hebt voor deze doelen.

Geen opmerkingen: