zondag 13 juli 2014

8 Zaad maan 13 dag 18. Het is Rode Aarde Planetaire Toon 10.

MAANDAG
KIN 257
8 Zaad maan 13 dag 18
Het is Rode Aarde Planetaire Toon 10
Vandaag beginnen we de laatste 4 zonnezegels (rood, wit, blauw, geel = de kortste cyclus) van de Tzolkin. Om een groei- of evolutionaire stap voorwaarts te doen, moeten we even uit evenwicht geraken maar komen altijd weer in balans. Niet altijd 'gemakkelijk', maar zo'n tijdelijke onbalans lijkt een soort voorwaarde voor evolutie en ontwikkeling... Als je de dingen in lijn doet met de aarde, je eigen hart én in het hier-en-nu blijft, zullen de synchroniciteiten je laten zien dat het (tóch) perfect is wat je doet...

RODE AARDE

Als jij je voor je leven openstelt, kan deze soepel en gemakkelijk verlopen. Als je te veel in je hoofd gaat zitten, dan is dat moeilijker, omdat je niet in het hier en nu bent. Zo kun je de synchroniciteiten die in je leven langs komen volkomen over het hoofd zien. Dus wees alert en let op innerlijke impulsen om erachter te komen waar de universele krachten je naar toe willen leiden. Dit gaat nog makkelijker als je contact hebt met moeder aarde door bijvoorbeeld in het zand te gaan staan met blote voeten.

PLANETAIRE TOON 10

Je hebt jouw intentie helemaal geperfectioneerd, daardoor kan deze nu van geest naar fysieke vorm gaan. Je maakt je actie concreet en je energie zet je om in produceren. Je zet het om in de praktijk.
Het is tijd om te manifesteren, je doelen te realiseren. Houd wel goed in de gaten op welk verlangen jij jezelf wenst om te scheppen. Vraag jezelf af wat de beweegreden is achter je schepping. Dient het het hoogste doel en staat het op één lijn met je ware bestemming?

Geen opmerkingen: