donderdag 17 juli 2014

8 Zaad maan 13 dag 22. Het is Rode Draak Magnetische Toon 1 GAP.

VRIJDAG
NIEUWE TZOLKIN
De eerste dag van een scheppings-cyclus (zwangerschap) van 260 dagen in -persoonlijke- ontwikkeling; iets dat we delen met de anderen op de planeet. Vandaag begint er weer een nieuwe galactische ronde, een nieuwe tzol'kin (telling van de kin) waarin we wederom doorheen alle kwaliteiten lopen om ze in onszelf te kunnen integreren. 260 verschillende frequenties, kwaliteiten in onszelf, die we ook in 'de ander' kunnen herkennen. Het is ook middels deze 260 energieën, dat we onszelf synchroniseren met de rest van de natuur - de aarde waarop we leven, ons zonnestelsel, tot en met het hart van ons universum.  De 13e toon en de 20e zegel - een echte 13:20 dag. Je bent niet je hoofd of je baan en je bent groter dan je lichaam - je bent het lichtje of de zon die altijd IS.
NIEUW KASTEEL
Rode Kasteel van Omwenteling (geboorte/initiatie)
Rood is de kleur van initiatie en een nieuw begin. Het is tijd om een nieuwe start te maken of om dat wat je al begonnen was om te wentelen, zoals je een pannenkoek omkeert om hem aan beide zijden bruin te bakken. Dit kasteel staat in het teken van het ‘Zijn’: Wees zoals een net geboren kind, laat alles op je af komen zoals het is en voedt je ermee (Draak), neem aan en ontvang wat je kunt gebruiken (Tovenaar), wil niet meer dan dat wat is en je kunt vastpakken en aanraken (Hand) en koester je en groei in het licht van de Zon.
NIEUWE GOLF/WAVESPELL
1e golf van het Rode Kasteel van Omwenteling (geboorte/initiatie). 
Vandaag begint een nieuwe golf (lichtimpuls of 13-daagse scheppingscyclus) van DRAAK. In de basisenergie van deze lichtimpuls is vooral initiërend, creatief, en vol van diepe emotie. Sterke, creatieve impulsen nemen hier hun aanvang, en ook een intense behoefte om nieuwe projecten vorm te geven en te voeden. Het is tijd om je af te vragen welke intentie je neer gaat zetten, om te manifesteren in de komende 260 dagen. Als je geboren bent in de lichtimpuls van DRAAK (en tijdens deze 13 dagen ook voor de rest), dan ligt de uitdaging erin om je familie, vrienden en huisdieren te 'voeden' zonder hen te overheersen of te verstikken met je zorg. Doe een pas terug en observeer jezelf, wees getuige van je eigen gedrag en besef dat anderen hun eigen gezichtspunten en idealen hebben, en deze moeten naleven. Dit zal veel machtsstrijd besparen, en je relaties in veel gevallen verbeteren. Leven en laten leven is het motto voor deze lichtimpuls.
KIN 1
8 Zaad maan 13 dag 22
Het is Rode Draak Magnetische Toon 1 GAP

RODE DRAAK

Als je jezelf geen toestemming kunt geven om zonder voorbehoud te ontvangen van anderen en het universum, kun je makkelijk afbranden. Beleef vandaag dat het leven je draagt. Maak je geen zorgen over gisteren of morgen. Neem je eigen ideeën serieus en voel aan wat er nu tot realisatie wil worden gebracht. Leer het thema geld vanuit energetisch perspectief te ervaren. Als jouw levensenergie stroomt, stroomt ook het geld. Dus heb vertrouwen in het leven en in jezelf. Gebruik je creativiteit om voor jezelf hemel op aarde te creëren.

MAGNETISCHE TOON 1

Een schicht spirituele levensenergie komt in spiraalbeweging tevoorschijn uit het Grote Mysterie. Toon 1 wordt krachtig geleid door zichzelf en versterkt. Deze toon brengt een lichtpulsering op gang en zet de toon voor een volledige 13 dagen periode. Vandaag is een goede dag om je intentie neer te zetten, te beginnen. Stel je doelen vast en zet je energie in om op te starten. Zo trek je dat naar je toe wat je nodig hebt voor deze doelen.
Wat zijn GAP dagen?
In het overzicht van de 260 dagen (Tzolkin) zie je 52 zwarte vakjes staan. Dit zijn GAP-dagen. Op GAP (Galactische ActiveringsPoorten) -dagen zijn de sluiers dunner tussen onze dimensie (nog 3D) en andere dimensies, of zoals weer andere zeggen, de sluier tussen linker en rechterhersenhelft wordt opgelost, zodat we beide hersenhelften gezamelijk kunnen gebruiken om te creëren zonder dat ze elkaar tegenspreken. Dit patroon van zwarte vakjes wordt het weefgetouw van de maya's genoemd en doet ook denken aan de vorm van een DNA-spiraal. Gap-dagen kunnen ook poorten zijn naar andere dimensies (je weet toch dat je in meer dimensie tegelijkertijd bestaat). Het zijn dagen waarop je goed op je gedachten (Mind) moet letten, want de scheidslijn tussen het geestelijke en het fysieke vervaagd. Wat je denkt, is dan eerder werkelijkheid en andersom, je ontvangt gemakkelijker berichten uit of je reist zelf af naar het hart van de melkweg of naar het hart van de aarde of waar je dan ook naartoe.
Galactische Activering Portaal Dagen zijn speciale inter-dimensionale dagen en iemand die geboren is op zo'n dag speelt waarschijnlijk een belangrijke rol in het Universeel maken (dus voor iedereen) van een of andere vorm van onderwijs, kunst of muziek. Bijvoorbeeld: de Beatles waren allemaal geboren op GAP-dagen en zo ook Mozart.

Geen opmerkingen: