dinsdag 9 december 2014

9 Maan maan 5 dag 26. Het is Witte Wereldoverbrugger Elektrische Toon 3 GAP.

WOENSDAG
Vandaag begint de tweede GAP-reeks, ook wel de Omega GAP-reeks genoemd; de 10 galactische-activeringsportalen-op-een-rij. Een goede tijd om je energie te verstevigen en open te staan voor extra hoogfrequente vibraties vanuit het hart van de melkweg - de galactische kern.

KIN 146
9 Maan maan 5 dag 26
Het is Witte Wereldoverbrugger Elektrische Toon 3 GAP

WITTE WERELDOVERBRUGGER

Ervaar vandaag dat je kunt loslaten en vergeven. Ga uit je hoofd en geef je over aan wat er zich aandient. Heb je daar moeite mee, onderzoek dan waarmee je het niet eens kunt zijn, of niet eens wilt zijn. Hoe moeilijk de omstandigheden ook lijken te zijn, toch is dat precies wat je nodig hebt om verder te gaan op je pad. Stel je open voor wat er is en vertrouw op de wijsheid die daarachter zit.

ELEKTRISCHE TOON 3

Blijf in actie, in beweging. Onderneem het een en ander, anders zal de aandacht voor jezelf en van je omgeving in jou snel verslappen. Op deze toon kan je makkelijker oplossingen bedenken en zo je energie om te zetten in voortgang (vooruitgang). Met jouw scheppende energie vanuit de Bron komt jouw intentie naar voren. Door de beweging, de actie, komt er verandering en ben je weer een stap verder naar je doel(en).

Geen opmerkingen: