zaterdag 20 december 2014

9 Maan maan 6 dag 9. Het is Rode Aarde Magnetische Toon 1.

ZONDAG
Nieuw kasteel
Gele Kasteel van Schenking
Een kasteel bestaat uit 4 golven (4 x 13 = 52 dagen). De 1e golf begint en eindigt met een rode zonnezegel, de tweede met wit, de derde met blauw en de vierde met geel. Er zijn 5 kastelen. Rood is Oosten, Wit is Noorden, Blauw is Westen, Geel is Zuiden en Groen is Midden. Sinds het begin van deze Tzolkin die begon op 31 oktober 2013, zijn er al weer 3 kastelen voorbij.
En omdat we met een Rode golf beginnen, begint er ook een nieuw Kasteel.

Het 4e kasteel is het Gele Zuiden en dit heet het Kasteel van Geven/Schenking. Geel is de kleur van Opbloei/Rijping, waarin je jezelf voorziet van de voorwaarden die specifiek voor jou nodig zijn om tot opbloei te komen. Het nu tijd om de vruchten te gaan plukken en je giften te delen met de wereld. De energie is weer gericht op het uitzetten van toekomstplannen.
De 4 komende golven/wavespellen in het kort gaan allen over het vinden en volgen van jouw pad, jouw hart en jouw innerlijk. Dit is de rode lijn van deze 4 Wavespells.
Rode Aarde Wavespell: schenk jezelf de tijd om je nieuw verworven kennis in je op te nemen maar houdt de focus op dat wat je te doen staat.
Witte Hond Wavespell: wees gul en schenk de liefde die je in je hart houdt aan anderen. Zie wat je ervoor terug krijgt en hoe dit je voedt.
Blauwe Nacht Wavespell: Geef je dromen een kans om waarheid te worden.
Gele Krijger Wavespell: strijd zo nodig voor jouw waarheid, schenk jezelf dat respect.
Nieuwe golf
1e golf van het Gele Kasteel van Geven/Schenking.
Vandaag begint een nieuwe golf (lichtimpuls of 13-daagse scheppingscyclus) van AARDE. In de basisenergie van deze fantasievolle lichtimpuls ligt een diepe behoefte om te (dag)dromen (over een betere wereld, over een nieuwe aarde). Degenen die geboren zijn onder invloed van AARDE (en tijdens deze 13 dagen ook voor de rest) hebben een levendige verbeelding en slagen er vaak in manieren te vinden om hun fantasie├źn waar te maken. In ieder geval kunnen ze er hun werk van maken. Hun talent om manieren te vinden om de idee├źn in de praktijk uit te voeren, manieren die de brug slaan tussen fantasie en werkelijkheid, is hun grootste kracht.
KIN 157
9 Maan maan 6 dag 9
Het is Rode Aarde Magnetische Toon 1

RODE AARDE

Als je je voor je leven openstelt, kan deze soepel en gemakkelijk verlopen. Als je te veel in je hoofd gaat zitten, dan is dat moeilijker, omdat je niet in het hier en nu bent. Zo kun je de synchroniciteiten die in je leven langs komen volkomen over het hoofd zien. Dus wees alert en let op innerlijke impulsen om erachter te komen waar de universele krachten je naar toe willen leiden. Dit gaat nog makkelijker als je contact hebt met moeder aarde door bijvoorbeeld in het zand te gaan staan met blote voeten.

MAGNETISCHE TOON 1

Een schicht spirituele levensenergie komt in spiraalbeweging tevoorschijn uit het Grote Mysterie. Toon 1 wordt krachtig geleid door zichzelf en versterkt. Deze toon brengt een lichtpulsering op gang en zet de toon voor een volledige 13 dagen periode. Vandaag is een goede dag om je intentie neer te zetten, te beginnen. Stel je doelen vast en zet je energie in om op te starten. Zo trek je dat naar je toe wat je nodig hebt voor deze doelen.

Geen opmerkingen: