zondag 7 december 2014

9 Maan maan 5 dag 24. Het is Gele Zaad Magnetische Toon 1.

MAANDAG
Nieuwe GOLF (4e (en laatste) golf van het Blauwe Kasteel van verbranding (transformatie door dingen achter je te laten))
Vandaag begint een nieuwe golf (lichtimpuls of 13-daagse scheppingscyclus) van ZAAD. In de basisenergie van deze invloedrijke lichtimpuls ligt een sterke behoefte aan erkenning. Je bent een geboren leider en zult altijd manieren vinden om dit leiderschap uit te drukken. Als je geboren bent (en tijdens deze 13 dagen ook voor de rest) in de lichtimpuls van ZAAD, ben je opmerkzaam, en dit brengt een heleboel levendigheid en creativiteit teweeg. Je hebt een natuurlijk charisma en anderen bewonderen je om je zelfvertrouwen en je bereidheid om te laten zien waar je voor staat. De uitdaging voor ZAAD ligt erin om volwassen te worden in relaties.
KIN 144
9 Maan maan 5 dag 24
Het is Gele Zaad Magnetische Toon 1

GELE ZAAD

Kijk eens naar de plaatsen waar je de groei van je dromen niet toestaat. Koester je het slapende zaadje in de veilige innerlijke wereld? Beperk je je natuurlijke groei door binnen het beschermende omhulsel van het zaadje te blijven? Vergeet niet dat het omhulsel van het zaadje geen leven brengt. Het wordt afgeworpen opdat de levenskracht en het licht in de zaadkern nieuw leven kunnen voortbrengen. Wacht niet op de perfecte plaats of tijd om jezelf te laten ontkiemen. Begin te ontkiemen!

MAGNETISCHE TOON 1

Een schicht spirituele levensenergie komt in spiraalbeweging tevoorschijn uit het Grote Mysterie. Toon 1 wordt krachtig geleid door zichzelf en versterkt. Deze toon brengt een lichtpulsering op gang en zet de toon voor een volledige 13 dagen periode. Vandaag is een goede dag om je intentie neer te zetten, te beginnen. Stel je doelen vast en zet je energie in om op te starten. Zo trek je dat naar je toe wat je nodig hebt voor deze doelen.

Geen opmerkingen: