vrijdag 12 december 2014

9 Maan maan 6 dag 1. Het is Rode Maan Ritmische Toon 6 GAP.

ZATERDAG
NIEUWE MAAN(D) 6
13 maan(d)en van 28 dagen + 1 dag buiten de tijd = samen weer 365 dagen. Elk jaar van 13 december tot en met 9 januari (28 dagen) is het Ritmische Hagedis Maan(d).
Hoe kan ik gelijkheid organiseren?
Hoe kom jij het beste in evenwicht? Zorg dat je eerst vanbinnen in evenwicht bent. Ga vaker naar binnen om dat te bereiken en breng je dromen mee naar buiten.
Daar gaan deze 28 dagen over.

Kernwoorden: balanceren, organiseren, gelijkheid.
Wat heb jij nodig om in je evenwicht te vinden?
Niets voor niets is de Hagedis het totemdier voor deze 6de maan(d). Volgens een Mexicaans verhaal is de zon ooit 7 dagen en nachten verdwenen. Alle mensen en dieren waren ongerust en wachtten op zijn terugkeer, maar tevergeefs. De zon kwam niet terug. Toen besloot een aantal dieren de zon te zoeken, maar ze vonden de zon niet. Iedereen gaf het op behalve de kleine groene hagedis. Ze bleef doorzoeken en vond de zon uiteindelijk slapend onder een steen. Zo was het de hagedis die het licht naar de wereld terugbracht.
In de 6de maan(d) breng je evenwicht in de beweging die gaande is. Evenwicht van buiten kan slechts bereikt worden door innerlijk evenwicht. En die vinden we alleen door naar binnen te reizen naar de bron. In de Golf/Wavespell verander je bij de 5de Toon van richting. Het proces van 1 tot 4 wordt nog eens herhaald vanaf de 5de Toon. Net als de stabilisatie bij Toon 2 herstel je bij Toon 6, dus na de richtingsverandering bij Toon 5, je evenwicht, Dat is ritme.

Je hebt 28 dagen de tijd om je EVENWICHT te vinden. En je benut de jaarenergie (Rode Maan Solaire Toon 9) om duidelijkheid te krijgen in je hartsverlangende GELIJKHEID!
Elke week van 7 dagen heeft een andere energie, 4x (4 is de kleinste cyclus van Maya Tzolkin: rood, wit, blauw, geel), zo kom je weer op 28 dagen.
De 1e 7 dagen ga je opstarten met in dit geval de vraag van deze maan(d). Volg hierin je hart, denk niet ik kan het niet. Denk en gebruik de kracht van de HAGEDIS om deze gedachte los te laten.
De 2e 7 dagen ga je verfijnen/bijstellen.
De 3e 7 dagen ga de energie verzamelen/aantrekken die helpt om te transformeren/om te zetten naar werkelijkheid.
De 4e en laatste 7 dagen van deze maan(d) wordt je BALANS helder en je draagt het helemaal in je en straalt het uit. Je kunt jezelf niet voorstellen zonder deze GELIJKHEID.

Gedeeltes overgenomen uit het oude "13 manen werkboek van de natuurlijke tijd".
KIN 149
9 Maan maan 6 dag 1
Het is Rode Maan Ritmische Toon 6 GAP

RODE MAAN

Beleef vandaag het gevoel van zelfvertrouwen. Wees trots op jezelf, want je beschikt over een groot potentieel. Kom hiermee naar buiten. Als dat niet lukt, kijk dan wat de oorzaak hiervan is. Wie houdt je klein en wie staat er steeds met kritiek op je klaar? Vergeet niet, de natuurlijke talenten die voortvloeien uit sensitiviteit komen alleen maar naar degenen die er klaar voor zijn. Vertrouw op je instinct en innerlijke leiding.

RITMISCHE TOON 6

Je hebt een hoop voorwerk gedaan en nu is het tijd om de middelen zo te organiseren (op de juiste plek brengen) dat er een evenwicht ontstaat die met de toekomstige veranderingen toch in balans blijft en mee kan met het levensritme. Zo kan elke situatie die eerst bestond verfijnd worden, of verbeterd. Om conflicten te voorkomen, is het goed om tolerant te worden en niet te oordelend. Alles op zijn tijd. Zo breng je op een efficiƫnte manier balans in je leven.

Geen opmerkingen: