maandag 25 augustus 2014

9 Maan maan 2 dag 4. Het is Gele Zon Magnetische Toon 1.

DINSDAG
NIEUWE GOLF/WAVESPELL
4e en laatste golf van het Rode Kasteel van Omwenteling (geboorte/initiatie).
Vandaag begint een nieuwe golf (lichtimpuls of 13-daagse scheppingscyclus) van ZON. In de basisenergie van deze idealistische lichtimpuls leeft de romanticus. Degenen die in de lichtimpuls van ZON zijn geboren(en tijdens deze 13 dagen ook voor de rest), voelen zich aangetrokken tot schoonheid, kunst en een chique levensstijl. Wellicht ben je een succesvolle podiumkunstenaar, maar je zwakke plek ligt in de sfeer van relaties. Je idealistische denkbeelden verleiden je tot slechte keuzes die leiden tot teleurstelling. De uitdaging ligt erin om je wereld niet door idealisme te laten regeren.
KIN 40
9 Maan maan 2 dag 4
Het is Gele Zon Magnetische Toon 1

GELE ZON

Kijk zo volledig mogelijk, allesomvattend naar jezelf en naar alles wat je tegenkomt. Besef dat alles goed is en dat alles recht heeft om te zijn. Laat oordelen en veroordelen los om ruimte binnenin jezelf te creƫren. Vaak veroordeel je de ander voor iets waar je zelf de neiging toe hebt. Als je hiervan bewust wordt, verliest het zijn lading. Wij groeien allemaal naar volledige gelijkwaardigheid en onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en de ander. Je eigenwaarde is hierin de bepalende factor. Jij bent je eigen bron van onvoorwaardelijke liefde.

MAGNETISCHE TOON 1

Een schicht spirituele levensenergie komt in spiraalbeweging tevoorschijn uit het Grote Mysterie. Toon 1 wordt krachtig geleid door zichzelf en versterkt. Deze toon brengt een lichtpulsering op gang en zet de toon voor een volledige 13 dagen periode. Vandaag is een goede dag om je intentie neer te zetten, te beginnen. Stel je doelen vast en zet je energie in om op te starten. Zo trek je dat naar je toe wat je nodig hebt voor deze doelen.

Geen opmerkingen: