vrijdag 22 augustus 2014

9 Maan maan 2 dag 1.Het is Rode Aarde Spectrale Toon 11.

ZATERDAG
KIN 37
9 Maan maan 2 dag 1
Het is Rode Aarde Spectrale Toon 11

RODE AARDE

Als jij je voor je leven openstelt, kan deze soepel en gemakkelijk verlopen. Als je te veel in je hoofd gaat zitten, dan is dat moeilijker, omdat je niet in het hier en nu bent. Zo kun je de synchroniciteiten die in je leven langs komen volkomen over het hoofd zien. Dus wees alert en let op innerlijke impulsen om erachter te komen waar de universele krachten je naar toe willen leiden. Dit gaat nog makkelijker als je contact hebt met moeder aarde door bijvoorbeeld in het zand te gaan staan met blote voeten.

SPECTRALE TOON 11

Laat de scheppingen uit het verleden integreren en verwijder de zaken die niet meer mee willen naar jouw nieuwe schepping. Laat los en neem afstand! Neem slechts die onderdelen mee en laat slecht dat tot ontwikkeling komen, die jouw intentie van jouw doel ondersteunen. Door alles te vereenvoudigen kan je je energie gebruiken om tot jouw essentie te komen. Bied ruimte aan deze veranderingen. Daardoor krijgt het leven een sierlijke eenvoud. Laat het gebeuren!
NIEUWE MAAN(D) 2
13 maan(d)en van 28 dagen + 1 dag buiten de tijd = samen weer 365 dagen. Elk jaar van 23 augustus tot en met 19 september (28 dagen) is het de Tweede Lunaire Schorpioen Maan(d)
Wat is mijn UITDAGING? Daar gaan deze 28 dagen over. 
Kernwoorden: stabiliseren, polariseren, uitdaging.
Vergeet niet dat er altijd twee kanten tegen over elkaar bestaan. De een kan niet zonder de ander. Er is geen licht zonder schaduw. Je kan je alleen richten op je positieve kant, maar zie nu eens ook je schaduwkant onder ogen. Dit is je stimulans, de beweging die je uitdaagt.
In deze Schorpioen maan(d) kan je er op rekenen dat de schaduwzijde van je leven zich onverwacht aankondigt.  Blijf dan het geheel zien. Laat je niet verleiden om schaduw met schaduw te bestrijden, verzamel eerst de middelen om deze obstakels op te ruimen. Stuur licht en liefde.

Je hebt 28 dagen de tijd om je UITDAGING vast te stellen. En je benut de jaarenergie (Rode Maan Solaire Toon 9) om duidelijkheid te krijgen in je hartsverlangende UITDAGING!
Elke week van 7 dagen heeft een andere energie, 4x, zo kom je weer op 28 dagen. 
De 1e 7 dagen ga je opstarten met in dit geval de vraag Wat is mijn UITDAGING? van deze maan(d). Volg hierin je hart, denk niet ik kan het niet. Denk en gebruik de kracht van de vleermuis om deze gedachte los te laten.
De 2e 7 dagen ga je verfijnen/bijstellen wat je je als UITDAGING hebt gesteld. 
De 3e 7 dagen ga de energie verzamelen/aantrekken die helpt om deze UITDAGING te transformeren/om te zetten naar werkelijkheid.
De 4e en laatste 7 dagen van deze maan(d) wordt je UITDAGING helder en je draagt het helemaal in je en straalt het uit. Je kunt jezelf niet voorstellen zonder deze UITDAGING.

Gedeeltes overgenomen uit het oude "13 manen werkboek van de natuurlijke tijd".

Geen opmerkingen: