zondag 24 augustus 2014

9 Maan maan 2 dag 3. Het is Blauwe Storm Kosmische Toon 13 GAP.

MAANDAG
KIN 39
9 Maan maan 2 dag 3
Het is Blauwe Storm Kosmische Toon 13 GAP

BLAUWE STORM

Stormen zorgen voor het schoonmaken van de natuur. Zorg ervoor dat je in het oog van de orkaan blijft staan. Maak ruimte voor transformatie (die is onvermijdelijk), biedt geen weerstand en laat gehechtheid aan oude concepten c.q. illusies los, want dat maakt de intensiteit alleen nog maar heftiger. Dan zul je mee gaan resoneren en binnenin je wordt geheeld. Belangrijk is dat jij je bewust bent van wat er met je gebeurt. Dit bewustzijn is noodzakelijk om te voorkomen dat je opnieuw iets creƫert wat eigenlijk al opgelost had kunnen zijn.

KOSMISCHE TOON 13

Vandaag is het de laatste dag van deze Blauwe Hand-golf/wavespell (13-daagse cyclus) en laatste dag van het derde deel van het Rode Kasteel van Omwenteling (geboorte/initiatie).
Je hebt bruggen geslagen, je hebt een dieper inzicht gekregen. Het is de vervulling van jouw creatie en het zoeken naar heldere aanwijzingen over jouw volgende stap, het volgende project. Het is een tijd voor afronding, voor het vastknopen van losse eindjes. Geniet van het resultaat, je hoeft alleen maar aanwezig te zijn. Ga het leven.

Geen opmerkingen: