dinsdag 12 augustus 2014

9 Maan maan 1 dag 19. Het is Blauwe Hand Magnetische Toon 1.

WOENSDAG
NIEUWE GOLF/WAVESPELL
3e golf van het Rode Kasteel van Omwenteling (geboorte/initiatie).
Vandaag begint een nieuwe golf (lichtimpuls of 13-daagse scheppingscyclus) van HAND. In deze transformerende lichtimpuls is de vernieuwer te vinden, de onconventionele levensstijl, de zigeuner. Misschien wil je graag naar bijzondere plaatsen reizen. Als je geboren bent in de lichtimpuls van HAND (en tijdens deze 13 dagen ook voor de rest), is er altijd een spanningsveld tussen het verlangen naar vrijheid en de behoefte aan zekerheid/geborgenheid.
Een deel van jou wil weg, wil minder begane paden betreden, de andere helft wil huisje boompje beestje. De uitdaging ligt in het creƫren van een levensstijl en het voeden van interesses die beide kanten tot hun recht laten komen. Wees creatief en laat je niet door de rest van de wereld vertellen hoe je moet leven.
KIN 27
9 Maan maan 1 dag 19
Het is Blauwe Hand Magnetische Toon 1

BLAUWE HAND

Beleef vandaag wat het is om in je eigen “flow” te zijn. Stel je helemaal open voor actie van het moment en probeer dat moment op geen enkele manier mentaal in te vullen. Luister naar de impulsen die in je opkomen. Stop met het plannen en laat het in jezelf stromen. Doe dat waar je echt zin in hebt, ook als je denkt dat je dit niet kunt of mag. Maak je los van je dagelijkse rol en ontdek waartoe jij in staat bent. Stel je open voor pijn en verwarring wanneer je die mocht voelen. Besteed er aandacht aan. Je zult daardoor genezen.

MAGNETISCHE TOON 1

Een schicht spirituele levensenergie komt in spiraalbeweging tevoorschijn uit het Grote Mysterie. Toon 1 wordt krachtig geleid door zichzelf en versterkt. Deze toon brengt een lichtpulsering op gang en zet de toon voor een volledige 13 dagen periode. Vandaag is een goede dag om je intentie neer te zetten, te beginnen. Stel je doelen vast en zet je energie in om op te starten. Zo trek je dat naar je toe wat je nodig hebt voor deze doelen.

Geen opmerkingen: