zaterdag 21 juni 2014

8 Zaad maan 12 dag 24. Het is Blauwe Adelaar Magnetische Toon 1.

ZONDAG
NIEUWE GOLF
3e golf van het Groene Kasteel van Betovering (synchroniciteit).
Vandaag begint een nieuwe golf (lichtimpuls of 13-daagse scheppingscyclus) van ADELAAR. In de basisenergie van deze visionaire lichtimpuls ligt het vermogen om de subtiele verschillen tussen dingen te onderkennen, en te weten hoe dit onderscheid in woorden kan worden uitgedrukt. Als je geboren bent in de lichtimpuls van ADELAAR (en tijdens deze 13 dagen ook voor de rest), heb je een krachtig, fijn afgestemd onderscheidingsvermogen. Je kunt je gevoelens en emoties goed uitdrukken. Bij tijden ben je helderziend/voelend/horend/wetend, en je zult merken dat het leren begrijpen van je onderbewustzijn grote waarde voor je heeft.

KIN 235 
8 Zaad maan 12 dag 24
Het is Blauwe Adelaar Magnetische Toon 1

BLAUWE ADELAAR

Leef in de wetenschap dat je deel uitmaakt van het geheel. Besef dat voor jezelf zorgen hetzelfde is als zorgen voor het geheel. Zorg dat je een evenwicht vindt tussen dienstbaarheid en jezelf voeden en opladen. Vergeet niet dat de mate waarin je goed voor jezelf zorgt, de mate is waarin je iets kunt betekenen voor anderen. Ervaar vandaag het grote beeld. Kijk naar waar je zelf staat in dit beeld, sta je centraal of aan de zijkant. Om jouw visie in dit leven waar te maken dien je in het centrum te staan. Durf voor jezelf op te komen. Stel je eigen grenzen en zeg ook nee, wanneer je voelt dat dit noodzakelijk is.

MAGNETISCHE TOON 1

Een schicht spirituele levensenergie komt in spiraalbeweging tevoorschijn uit het Grote Mysterie. Toon 1 wordt krachtig geleid door zichzelf en versterkt. Deze toon brengt een lichtpulsering op gang en zet de toon voor een volledige 13 dagen periode. Vandaag is een goede dag om je intentie neer te zetten, te beginnen. Stel je doelen vast en zet je energie in om op te starten. Zo trek je dat naar je toe wat je nodig hebt voor deze doelen.

Geen opmerkingen: