zondag 8 juni 2014

8 Zaad maan 12 dag 11. Het is Witte Wind Magnetische Toon 1 GAP.

MAANDAG
NIEUWE GOLF
2e golf van het Groene Kasteel van Betovering (synchroniciteit).
Vandaag begint een nieuwe golf (lichtimpuls of 13-daagse scheppingscyclus) van WIND. In de basisenergie van deze veranderlijke en intelligente lichtimpuls ligt een sterke motivatie tot communiceren besloten. WIND heeft een boodschap, vergeet niet naar de wind te luisteren. Als je geboren bent in de lichtimpuls van WIND (en tijdens deze 13 dagen ook voor de rest), is de kans groot dat je in een openbare functie terechtkomt: lesgeven of optreden als artiest. Je hebt een boodschap die je met mensen wilt delen en je kijkt uit naar gelegenheden waar je dat kunt doen. De uitdaging voor WIND ligt in het vinden van evenwicht tussen je mentale kant en je grotendeels genegeerde intuïtieve kant. Onthoud dat de wind spreekt tot degenen die voelen.
KIN 222
8 Zaad maan 12 dag 11
Het is Witte Wind Magnetische Toon 1 GAP

WITTE WIND
Durf vanuit je gevoel te communiceren en zonder oordelen dat te verwoorden wat er binnenin jezelf omgaat. Ga met jezelf en met je omgeving in dialoog en vermijd discussie. Stel je open voor andere zienswijzen en overwin je beperkende overtuigingen. Licht en donker vormen samen één geheel. Verruim je bewustzijn en overstijg de schijnbare scheiding tussen tegenstellingen. Gelijk is ook ongelijk en juist is ook onjuist. Ga naar je hart en laat het controlerende in je los.

MAGNETISCHE TOON 1

Een schicht spirituele levensenergie komt in spiraalbeweging tevoorschijn uit het Grote Mysterie. Toon 1 wordt krachtig geleid door zichzelf en versterkt. Deze toon brengt een lichtpulsering op gang en zet de toon voor een volledige 13 dagen periode. Vandaag is een goede dag om je intentie neer te zetten, te beginnen. Stel je doelen vast en zet je energie in om op te starten. Zo trek je dat naar je toe wat je nodig hebt voor deze doelen.

Geen opmerkingen: