dinsdag 13 mei 2014

8 Zaad maan 11 dag 13. Het is Gele Krijger Magnetische Toon 1.

Woensdag
Nieuwe golf / wavespell
4e en laatste golf (geel) van het Gele Kasteel van Geven/Schenking.
Vandaag begint een nieuwe golf (de 16de van deze Tzolkin) (lichtimpuls of 13-daagse scheppingscyclus) van KRIJGER. In de basisenergie van deze lichtimpuls ligt een ijzeren wil besloten en idealen die niet gemakkelijk veranderen om anderen een plezier te doen. Als je geboren bent (en tijdens deze 13 dagen ook voor de rest) in de lichtimpuls van KRIJGER neig je ertoe erboven te staan, boven welke kritiek dan ook. Onder al dit zelfvertrouwen gaat een diepe angst voor afwijzing schuil, soms gekoppeld aan schuldgevoelens, die een sterke invloed uitoefenen op KRIJGER zijn  gevoel van eigenwaarde. Hoewel behoorlijk getalenteerd en van alle markten thuis, voelt KRIJGER zich vaak in de schaduw staan van anderen. Herinner jezelf eraan dat je de wereld een heleboel te bieden hebt, en neem jezelf niet zo serieus.
KIN 196
8 Zaad maan 11 dag 13
Het is Gele Krijger Magnetische Toon 1

GELE KRIJGER

Leer door de verschillen in informatie af te wegen. Je weet waar de obstakels zitten die de stroom blokkeren. Voel vandaag je innerlijke leiding. Kan je deze toestaan of ben je bang en onzeker? Laat deze gevoelens toe, ben onbevreesd. Als ze er mogen zijn, worden ze voor jou een werkelijke kracht. Er is geen strijd nodig, ook geen innerlijke. Herstel de harmonie in jezelf en maak gebruik van de hogere intelligentie binnenin je. Achter ieder einde gaat een nieuw begin schuil.

MAGNETISCHE TOON 1

Een schicht spirituele levensenergie komt in spiraalbeweging tevoorschijn uit het Grote Mysterie. Toon 1 wordt krachtig geleid door zichzelf en versterkt. Deze toon brengt een lichtpulsering op gang en zet de toon voor een volledige 13 dagen periode. Vandaag is een goede dag om je intentie neer te zetten, te beginnen. Stel je doelen vast en zet je energie in om op te starten. Zo trek je dat naar je toe wat je nodig hebt voor deze doelen.

Geen opmerkingen: