donderdag 29 mei 2014

8 Zaad maan 12 dag 1. Het is Gele Mens Zelfbestaande Toon 4.

VRIJDAG
NIEUWE MAAN(D) 12. 
13 maan(d)en van 28 dagen + 1 dag buiten de tijd = samen weer 365 dagen. Elk jaar van 30 mei tot en met 26 juni (28 dagen) is het de Twaalfde Kristallen Konijn Maan(d)
Hoe kan ik mezelf toewijden aan al wat leeft?
Wat heeft je doel nog nodig om zijn plaats in de wereld in te nemen? Maak het universeel. Je kunt kijken hoe hetgeen je hebt neergezet zich tot de rest verhoudt. Hoe werkt het samen? Het is een goede maan om samen te komen met anderen. Het is tijd voor evaluatie. Wat is er gedaan en hoe is dat verlopen?
Daar gaan deze 28 dagen over.
Kernwoorden: universeel maken, toewijden/opdragen, samenwerking.

De Maya zagen in de donkere vlekken van de maan een KONIJN in zijaanzicht. KONIJNEN zijn daarom een Maandier bij uitstek. De slimheid van het KONIJN wordt geroemd in vele Mayaverhalen waarin het KONIJN zijn aanvaller steeds te slim af is. Het KONIJN werd ook vanwege zijn moed door de Maya vereerd.

Kristalhelder. Konijn heeft grote ogen die aan de zijkanten van de kop zitten. Hierdoor heeft hij een panoramisch zicht van bijna 360 graden, zodat hij elke beweging kan waarnemen. Ook kan hij bijna achterwaarts en recht naar boven kijken. De ogen van het konijn werken als een kristal, waar alle lichtsignalen gebundeld worden. Word als het konijn, laat alle inzichten samenkomen en alles wordt kristalhelder!

Je hebt 28 dagen de tijd om jezelf te UNIVERSEEL TE MAKEN. En je benut de jaarenergie (Gele Zaad Galactische Toon 8) om duidelijkheid te krijgen in je hartsverlangende TOEWIJDING AAN AL WAT LEEFT.
Elke week van 7 dagen heeft een andere energie, 4x (4 is de kleinste cyclus van Maya Tzolkin: rood, wit, blauw, geel), zo kom je weer op 28 dagen.
De 1e 7 dagen ga je opstarten met in dit geval de vraag van deze maan(d). Volg hierin je hart, denk niet ik kan het niet. Denk en gebruik de kracht van de KONIJN om deze gedachte los te laten.
De 2e 7 dagen ga je verfijnen/bijstellen.
De 3e 7 dagen ga de energie verzamelen/aantrekken die helpt om te transformeren/om te zetten naar werkelijkheid.
De 4e en laatste 7 dagen van deze maan(d) wordt je SAMENWERKING helder en je draagt het helemaal in je en straalt het uit. Je kunt jezelf niet voorstellen zonder UNIVERSEEL MAKEN van je TOEWIJDING.

Gedeeltes overgenomen uit het oude "13 manen werkboek van de natuurlijke tijd".
KIN 212
8 Zaad maan 12 dag 1
Het is Gele Mens Zelfbestaande Toon 4

GELE MENS

Het is tijd om jezelf te “voeden”, van jezelf te houden en te gaan vertrouwen dat de kosmos je steunt. Zoek uit wat jou gelukkig maakt. Het is oké om aan jezelf te geven. Beleef vandaag de kracht van het richten van je aandacht. Stap uit je hoofd en luister naar je intuïtie. Maak je los van je aangeleerde weten en je eigen vertrouwde waarheden, om daardoor bij je oorspronkelijke zijn uit te komen. Vandaag is het makkelijker dingen om te zetten in een begrijpelijke vorm, als je je open stelt.
Er zijn verschillende vormen 'mens' en we zijn allemaal bezig onze eigen vorm te definiëren... hoe geef ik mezelf gestalte... hoe maak ik gebruik van mijn Vrije Wil?

ZELFBESTAANDE TOON 4

Dit is de toon van structuur. Je intentie van wat je wilt scheppen komt tot zijn recht in alle basiselementen (vuur, water, lucht, aarde). Onderzoek alle opties grondig en gebruik jouw onderscheidingsvermogen zorgvuldig. Jouw intentie harmoniseert en balanceert deze elementen tot één geheel, daarbij geen onderscheid makend en niet oordelend. Je definieert nu ook je grenzen. Door dit alles kan je jouw energie gebruiken om te ordenen en een aktieplan maken. Laat ruimte over voor heroverwegingen. Welke vorm zal mijn dienst aannemen?

Geen opmerkingen: