donderdag 27 februari 2014

8 Zaad maan 8 dag 22. Het is Rode Draak Zelfbestaande Toon 4.

VRIJDAG
KIN 121
8 Zaad maan 8 dag 22.

Vandaag zijn we aangekomen bij de mystieke kolom, de zevende en middelste rij van de Tzolkin, corresponderend met onze eigen mystieke kolom; de ruggegraat. Deze 20 dagen is de reeks van de Draak (toon 4) t/m de Zon (toon 10). Pak er evt. een papieren of digitale Tzolkin (http://www.pan-holland.nl/Tzolkin.htm) bij om te kijken, waar geen enkele GAP in zit en dat is eigenlijk ook niet nodig, want de hele rij is een soort van portaal... :-) Deze reeks van 20 dagen nodigt ons uit om vooral in het HIER en NU te zijn.

Het is Rode Draak Zelfbestaande Toon 4

RODE DRAAK

Als je jezelf geen toestemming kunt geven om zonder voorbehoud te ontvangen van anderen en het universum, kun je makkelijk afbranden. Beleef vandaag dat het leven je draagt. Maak je geen zorgen over gisteren of morgen. Neem je eigen ideeën serieus en voel aan wat er nu tot realisatie wil worden gebracht. Leer het thema geld vanuit energetisch perspectief te ervaren. Als jouw levensenergie stroomt, stroomt ook het geld. Dus heb vertrouwen in het leven en in jezelf. Gebruik je creativiteit om voor jezelf hemel op aarde te creëren.

ZELFBESTAANDE TOON 4

Dit is de toon van structuur. Je intentie van wat je wilt scheppen komt tot zijn recht in alle basiselementen (vuur, water, lucht, aarde). Onderzoek alle opties grondig en gebruik jouw onderscheidingsvermogen zorgvuldig. Jouw intentie harmoniseert en balanceert deze elementen tot één geheel, daarbij geen onderscheid makend en niet oordelend. Je definieert nu ook je grenzen. Door dit alles kan je jouw energie gebruiken om te ordenen en een aktieplan maken. Laat ruimte over voor heroverwegingen.

Geen opmerkingen: