maandag 24 februari 2014

8 Zaad maan 8 dag 19. Het is Witte Spiegel Magnetische Toon 1.

DINSDAG
Nieuwe 10e GOLF
Vandaag begint een nieuwe golf (lichtimpuls of 13-daagse scheppingscyclus) van SPIEGEL.
In de basisenergie van deze verfijnende, rusteloze en kritische lichtimpuls is een gedrevenheid aanwezig naar krachtige, transformerende ervaringen. SPIEGEL stimuleert verandering en is iets wat onstabiel. Als je geboren bent in de lichtimpuls van SPIEGEL ben je bereid jezelf in posities te brengen waar persoonlijke transformatie geactiveerd kan worden. Je bent bereid tot het uiterste te gaan om verandering in jezelf en anderen te stimuleren. Je bent rusteloos en zeer toegewijd aan je roeping in het leven. Wellicht neem je zelf risico’s op leven en dood in je hang naar transformatie. Je uitdaging ligt erin om je eigen obstakels en zelfkritiek te overwinnen en tevreden te zijn met jezelf.

De extra gekleurde omranding betekent dat dit de middenkolom is van de Tzolkin, dus de 7de rij van 20 zegels.

KIN 118
8 Zaad maan 8 dag 19
Het is Witte Spiegel Magnetische Toon 1

WITTE SPIEGEL

Je bekijkt (iedereen kijkt) alles, hoe dan ook, altijd door een eigen bril. Jouw interactie met anderen helpt je jezelf te zien in de ander, een spiegeling. Zo kan je tot een dieper inzicht komen over jezelf. Ga deze confrontatie met jezelf in alle liefde aan. Zie je schaduwkanten onder ogen en weet dat dat ook een deel van je is die onvoorwaardelijke liefde nodig heeft. Jouw waarneming is niet de enige juiste. Leer kijken vanuit andere invalshoeken. Neem risico en vraag aan een vriend of vriendin hoe zij jou zien, zodat je jezelf beter kunt leren begrijpen.

MAGNETISCHE TOON 1

Een schicht spirituele levensenergie komt in spiraalbeweging tevoorschijn uit het Grote Mysterie. Toon 1 wordt krachtig geleid door zichzelf en versterkt. Deze toon brengt een lichtpulsering op gang en zet de toon voor een volledige 13 dagen periode.
Vandaag is een goede dag om je intentie neer te zetten, te beginnen. Stel je doelen vast en zet je energie in om op te starten. Zo trek je dat naar je toe wat je nodig hebt voor deze doelen.

Geen opmerkingen: