donderdag 19 september 2013

8 Zaad maan 3 dag 1. Het is Gele Zon Kristallen Toon 12.

VRIJDAG
NIEUWE MAAN(D) 3
13 maan(d)en van 28 dagen + 1 dag buiten de tijd = samen weer 365 dagen. Elk jaar van 20 september tot en met 17 oktober (28 dagen) is het Elektrische Hert Maan(d).
Hoe kan ik het best dienen? Dienstbaarheid is het creëren van een hartsverbinding en actie ondernemen met de zorgzaamheid en compassie. Hoe kan ik het beste bijdragen aan het welzijn van MEZELF, mijn lichaam, mijn familie, mijn planten, mijn werk, mijn doel, het welzijn van de wereld om mij heen?

Daar gaan deze 28 dagen over.
Kernwoorden: verbinden, activeren, dienstbaarheid.
Hert leert ons de kracht van zachtheid en zorgzaamheid te gebruiken om de harten en geesten te raken van gewonde wezens die proberen ons van ons pad te houden. Wees bereid om van jezelf en anderen te houden zoals ze zijn, dan zullen angsten en obstakels wegsmelten. Wees zacht voor jezelf en voor je negativiteit. Verbind je via je hart. Liefde is de sleutel die alles verbindt.
In deze activerende maan zullen veel dingen werkelijk gaan lopen; je opstart is gemaakt, energie komt in beweging. Je kunt het gevoel krijgen dat je weer iets terugkrijgt van de energie die je in de voorgaande manen in projecten hebt gestopt.

Je hebt 28 dagen de tijd om je TE VERBINDEN. En je benut de jaarenergie (Gele Zaad Galactische Toon 8) om duidelijkheid te krijgen in je hartsverlangende VERBINDING!
Elke week van 7 dagen heeft een andere energie, 4x, zo kom je weer op 28 dagen.
De 1e 7 dagen ga je opstarten met in dit geval de vraag van deze maan(d). Volg hierin je hart, denk niet ik kan het niet. Denk en gebruik de kracht van het HERT om deze gedachte los te laten.
De 2e 7 dagen ga je verfijnen/bijstellen.
De 3e 7 dagen ga de energie verzamelen/aantrekken die helpt om te transformeren/om te zetten naar werkelijkheid.
De 4e en laatste 7 dagen van deze maan(d) wordt je DIENSTBAARHEID helder en je draagt het helemaal in je en straalt het uit. Je kunt jezelf niet voorstellen zonder deze VERBINDING.

Gedeeltes overgenomen uit het oude "13 manen werkboek van de natuurlijke tijd".

KIN 220
8 Zaad maan 3 dag 1
Het is Gele Zon Kristallen Toon 12

GELE ZON

Kijk zo volledig mogelijk, allesomvattend naar jezelf en naar alles wat je tegenkomt. Besef dat alles goed is en dat alles recht heeft om te zijn. Laat oordelen en veroordelen los om ruimte binnenin jezelf te creëren. Vaak veroordeel je de ander voor iets waar je zelf de neiging toe hebt. Als je hiervan bewust wordt, verliest het zijn lading. Wij groeien allemaal naar volledige gelijkwaardigheid en onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en de ander. Je eigenwaarde is hierin de bepalende factor. Jij bent je eigen bron van onvoorwaardelijke liefde.

KRISTALLEN TOON 12

Ervaringen terugkoppelen. Helderheid creëren. Voorbereiding op een nieuwe cyclus. Doe vandaag dingen die je stabiliteit geven. Dit is een dag van samenwerking. Kijken naar wat er de afgelopen tijd is gebeurd en hoe je het in het vervolg mogelijk anders gaat doen zodat het beter tot zijn recht komt, maar ook wat wil je zo houden als het is. Geef je over aan de vreugdevolle opwinding van het nieuwe begin van je bestemming. Hierdoor vindt er een verschuiving van 90 graden van dimensie plaats.

Geen opmerkingen: