zondag 8 september 2013

8 Zaad maan 2 dag 18. Het is Rode Maan Magnetische Toon 1.

MAANDAG
NIEUW KASTEEL
Een kasteel bestaat uit 4 golven (4 x 13 = 52 dagen). De 1e golf begint en eindigt met een rode zonnezegel, de tweede met wit, de derde met blauw en de vierde met geel. Er zijn 5 kastelen. Rood is Oosten, Wit is Noorden, Blauw is Westen, Geel is Zuiden en Groen is Midden. Sinds het begin van deze Tzolkin die begon op 29 mei 2012, zijn er al weer 4 kastelen voorbij.
En omdat we met een Rode golf beginnen, begint er ook een nieuw Kasteel.
GROENE Kasteel van Betovering (synchroniciteit). (KIN 209 t/m 260)
We bevinden ons in het Groene Kasteel van Betovering (synchroniciteit). Na de Initiatie, Oversteek, Verbranding en Opbloei van de eerste 4 Kastelen is het nu tijd voor de Betovering: het gewoon zijn en de magie van het leven over je heen laten komen.
Het Maan Wavespell betovert je gevoelswereld,
het Wind Wavespell blaast een magische wind in je oren en nu hoor je alles anders, alles wordt muziek en inspiratie stroomt.
Het Adelaar Wavespell tilt je op en je vliegt hoog boven de wereld, en hoger en hoger tot in de sterren,
fonkelend als de ster die jij geworden bent in het Ster Wavespell.
Als je goed in je vel zit, kun je met de opgedane Visie van de Adelaar en met de energie van de Ster de puntjes op de i zetten van jouw kunstwerk om dan op 1 Draak (31 oktober 2013) een nieuwe Tzolkin ronde in te gaan. Ben je niet synchroon met jezelf, dan zul je door de Adelaar en de Ster vastgegrepen worden om de reis naar binnen te maken en alsnog klaar te zijn voor een nieuwe start/omwenteling.
Gedeeltes overgenomen uit nieuwsbrief www.mayatzolkin.com

NIEUWE GOLF
1e golf van het Groene Kasteel van Betovering (synchroniciteit).
Vandaag begint een nieuwe golf (lichtimpuls of 13-daagse scheppingscyclus) van MAAN. In de basisenergie van deze invloedrijke lichtimpuls is een sterke wil aanwezig, gedreven door krachtige en irrationele opwellingen. Je baseert je op instinct in plaats van op je verstand. Als je geboren bent (en tijdens deze 13 dagen ook voor de rest) in deze waterige lichtimpuls van MAAN, zul je merken dat je doet wat je doet zonder daar een rationele verklaring voor te hebben. Het gaat om een soort diepe dwangimpuls. Je probeert jezelf altijd in de hand te houden, te beheersen, omdat je anders anderen - die je niet begrijpen - beledigt of aanvalt. Omring jezelf met mensen die oog kunnen hebben voor wie jij bent. MAAN is universeel water. Door de dynamiek van MAAN wordt alles gereinigd wat nog reiniging nodig heeft. Ondersteun dit door goed water te drinken en naar de sauna te gaan. Laat alles goed doorstromen.

KIN 209
8 Zaad maan 2 dag 18
Het is Rode Maan Magnetische Toon 1

RODE MAAN

Beleef vandaag het gevoel van zelfvertrouwen. Wees trots op jezelf, want je beschikt over een groot potentieel. Kom hiermee naar buiten. Als dat niet lukt, kijk dan wat de oorzaak hiervan is. Wie houdt je klein en wie staat er steeds met kritiek op je klaar? Vergeet niet, de natuurlijke talenten die voortvloeien uit sensitiviteit komen alleen maar naar degenen die er klaar voor zijn. Vertrouw op je instinct en innerlijke leiding. 

MAGNETISCHE TOON 1

Een schicht spirituele levensenergie komt in spiraalbeweging tevoorschijn uit het Grote Mysterie. Toon 1 wordt krachtig geleid door zichzelf en versterkt. Deze toon brengt een lichtpulsering op gang en zet de toon voor een volledige 13 dagen periode. Vandaag is een goede dag om je intentie neer te zetten, te beginnen. Stel je doelen vast en zet je energie in om op te starten. Zo trek je dat naar je toe wat je nodig hebt voor deze doelen.

Geen opmerkingen: