woensdag 11 september 2013

8 Zaad maan 2 dag 21. Het is Gele Mens Zelfbestaande Toon 4.

DONDERDAG
KIN 212
8 Zaad maan 2 dag 21
Het is Gele Mens Zelfbestaande Toon 4

GELE MENS

Het is tijd om jezelf te “voeden”, van jezelf te houden en te gaan vertrouwen dat de kosmos je steunt. Zoek uit wat jou gelukkig maakt. Het is oké om aan jezelf te geven. Beleef vandaag de kracht van het richten van je aandacht. Stap uit je hoofd en luister naar je intuïtie. Maak je los van je aangeleerde weten en je eigen vertrouwde waarheden, om daardoor bij je oorspronkelijke zijn uit te komen. Vandaag is het makkelijker dingen om te zetten in een begrijpelijke vorm, als je je open stelt.
Er zijn verschillende vormen 'mens' en we zijn allemaal bezig onze eigen vorm te definiëren... hoe geef ik mezelf gestalte... hoe maak ik gebruik van mijn Vrije Wil?

ZELFBESTAANDE TOON 4

Dit is de toon van structuur. Je intentie van wat je wilt scheppen komt tot zijn recht in alle basiselementen (vuur, water, lucht, aarde). Onderzoek alle opties grondig en gebruik jouw onderscheidingsvermogen zorgvuldig. Jouw intentie harmoniseert en balanceert deze elementen tot één geheel, daarbij geen onderscheid makend en niet oordelend. Je definieert nu ook je grenzen. Door dit alles kan je jouw energie gebruiken om te ordenen en een aktieplan maken. Laat ruimte over voor heroverwegingen. Welke vorm zal mijn dienst aannemen?

Geen opmerkingen: