maandag 24 november 2014

9 Maan maan 5 dag 11. Het is Blauwe Aap Magnetische Toon 1.

DINSDAG
Nieuwe GOLF (3e golf van het blauwe Kasteel)
Vandaag begint een nieuwe golf (lichtimpuls of 13-daagse scheppingscyclus) van AAP. In de basisenergie van deze nieuwsgierige lichtimpuls is een sterke behoefte aan aandacht aanwezig. Als je geboren (en tijdens deze 13 dagen voor anderen) bent in de transformerende lichtimpuls van AAP zul je je aangetrokken voelen tot activiteiten als lesgeven, podiumkunst, politiek en presentatie in alle mogelijke vormen. Je hebt de aandacht van het publiek nodig, en krijgt die meestal ook. Je speelt graag en hebt een heleboel interesses en hobby’s. De uitdaging voor AAP is om spel en werk in balans te brengen. (Dus meer spelen allemaal! Zeker voor de komende 13 dagen!)
De extra kleur om de zegels betekent dat we nog in het midden van de Tzolkin zitten voor nog 10 dagen. Geniet!
KIN 131
9 Maan maan 5 dag 11
Het is Blauwe Aap Magnetische Toon 1

Kin 131 deelt het mystieke midden van de Tzolkin met de 13 Hond van gisteren. Nog wat synchroniciteiten tegen gekomen vandaag?!

BLAUWE AAP

Laat je illusies varen en geef je ware zelf de ruimte om tevoorschijn te komen. Kijk wat er gebeurt als je ruimte laat voor spontaniteit. Geloof in de magie van het moment. Verlichting betekent niet dat het moeilijk hoeft te zijn: het kan makkelijk zijn. Leer hoe je de spirituele kant van het leven kunt ervaren door humor. Laat je zorgen over wat anderen over je denken los. Geef oude projecties niet langer de macht om je pijn te doen. Maak een begin met het leven van je dromen en zing je eigen unieke melodie.

MAGNETISCHE TOON 1

Een schicht spirituele levensenergie komt in spiraalbeweging tevoorschijn uit het Grote Mysterie. Toon 1 wordt krachtig geleid door zichzelf en versterkt. Deze toon brengt een lichtpulsering op gang en zet de toon voor een volledige 13 dagen periode. Vandaag is een goede dag om je intentie neer te zetten, te beginnen. Stel je doelen vast en zet je energie in om op te starten. Zo trek je dat naar je toe wat je nodig hebt voor deze doelen.

Geen opmerkingen: