vrijdag 14 november 2014

9 Maan maan 5 dag 1. Het is Rode Draak Zelfbestaande Toon 4.

ZATERDAG
NIEUWE MAAN(D) 5
13 maan(d)en van 28 dagen + 1 dag buiten de tijd = samen weer 365 dagen. Elk jaar van 15 november tot en met 12 december (28 dagen) is het Boventoon Pauw Maan(d).
Hoe kan ik mezelf het beste versterken?
Wanneer ga jij gloeien van trots en wat heb je daarvoor nodig? In deze maan kun jij de touwtjes in handen nemen om op te roepen wat je nodig hebt.
Daar gaan deze 28 dagen over.

Kernwoorden: oproepen/aanvoeren, bekrachtigen, (uit)straling.
Wat heb jij nodig om in je kracht te staan?
Maan 5 staat dicht bij de magie: de staart van de pauw is zo mooi en glanzend dat hij bijna onecht lijkt. Pauw staat daarom ook voor de betovering van de gevoelswereld. De pauw is tevens een symbool van verrijzenis en onsterfelijkheid. Aangekomen bij deze 5de maan ben je verrezen. Bij toon 5 ben je namelijk weer terug bij de windrichting waar je begonnen bent in de cyclus van 4: rood-wit-blauw-geel. Automatisch vindt er een versterking van energie plaats. Versterk en bekrachtig jezelf. Laat zien wie je bent! Houd wel contact met de aarde.

Je hebt 28 dagen de tijd om je TE VERSTERKEN. En je benut de jaarenergie (Rode Maan Solaire Toon 9) om duidelijkheid te krijgen in je hartsverlangende (UIT)STRALING!
Elke week van 7 dagen heeft een andere energie, 4x (4 is de kleinste cyclus van Maya Tzolkin: rood, wit, blauw, geel), zo kom je weer op 28 dagen.
De 1e 7 dagen ga je opstarten met in dit geval de vraag van deze maan(d). Volg hierin je hart, denk niet ik kan het niet. Denk en gebruik de kracht van de PAUW om deze gedachte los te laten.
De 2e 7 dagen ga je verfijnen/bijstellen.
De 3e 7 dagen ga de energie verzamelen/aantrekken die helpt om te transformeren/om te zetten naar werkelijkheid.
De 4e en laatste 7 dagen van deze maan(d) wordt je BEKRACHTIGING helder en je draagt het helemaal in je en straalt het uit. Je kunt jezelf niet voorstellen zonder deze (UIT)STRALING.

Gedeeltes overgenomen uit het oude "13 manen werkboek van de natuurlijke tijd".
KIN 121
9 Maan maan 5 dag 1
Vandaag zijn we aangekomen bij de mystieke kolom, de zevende en middelste rij van de Tzolkin, corresponderend met onze eigen mystieke kolom; de ruggegraat. Deze 20 dagen is de reeks van de Draak (toon 4) t/m de Zon (toon 10). Pak er evt. een papieren of digitale Tzolkin (http://www.pan-holland.nl/Tzolkin.htm) bij om te kijken, waar geen enkele GAP in zit en dat is eigenlijk ook niet nodig, want de hele rij is een soort van portaal... :-) Deze reeks van 20 dagen nodigt ons uit om vooral in het HIER en NU te zijn.

Het is Rode Draak Zelfbestaande Toon 4

RODE DRAAK

Als je jezelf geen toestemming kunt geven om zonder voorbehoud te ontvangen van anderen en het universum, kun je makkelijk afbranden. Beleef vandaag dat het leven je draagt. Maak je geen zorgen over gisteren of morgen. Neem je eigen ideeën serieus en voel aan wat er nu tot realisatie wil worden gebracht. Leer het thema geld vanuit energetisch perspectief te ervaren. Als jouw levensenergie stroomt, stroomt ook het geld. Dus heb vertrouwen in het leven en in jezelf. Gebruik je creativiteit om voor jezelf hemel op aarde te creëren.

ZELFBESTAANDE TOON 4

Dit is de toon van structuur. Je intentie van wat je wilt scheppen komt tot zijn recht in alle basiselementen (vuur, water, lucht, aarde). Onderzoek alle opties grondig en gebruik jouw onderscheidingsvermogen zorgvuldig. Jouw intentie harmoniseert en balanceert deze elementen tot één geheel, daarbij geen onderscheid makend en niet oordelend. Je definieert nu ook je grenzen. Door dit alles kan je jouw energie gebruiken om te ordenen en een aktieplan maken. Laat ruimte over voor heroverwegingen.

Geen opmerkingen: