vrijdag 7 maart 2014

8 Zaad maan 9 dag 1. Het is Gele Ster Spectrale Toon 11.

VRIJDAG
NIEUWE MAAN(D) 9
13 maan(d)en van 28 dagen + 1 dag buiten de tijd = samen weer 365 dagen. Elk jaar van 7 maart tot en met 3 april (28 dagen) is het Solaire Jaguar Maan(d).
Wat is mijn intentie?
Wat wordt werkelijk aan mij gevraagd om te volbrengen? Schud oude patronen van je af die in de weg zitten om je doel te bereiken.
Daar gaan deze 28 dagen over.
Kernwoorden: realiseren, mobiliseren, pulseren, laten doorstromen, (volbrengen van je) intentie.

De jaguar was voor de Maya's een symbool van grote kracht en werd geassocieerd met de macht van de elite. Dit dier was zo heilig dat alleen de hogepriesters zich in gewaden van jaguarhuid mochten hullen. In de vlekken op de jaguarvacht zagen zij een afbeelding van de sterrenhemel. We weten inmiddels dat wie de cycli van de sterren kent, ook de cycli op aarde kent.
Jaguar staat gelijk aan de zonnezegel Tovenaar. Voor een sjamaan is het de hoogste test om zich in een jaguar te transformeren.
Bij deze 9de (solaire) maan is de realisatie van je doel heel dichtbij. Je voelt de energie in jezelf pulseren om het neer te zetten op aarde. Zover is het nog niet. Na het in harmonie brengen met de Galaxis, met de grote cyclus, gaan we weer terug langs de zon om daar de nodige energie vandaan te halen. Daarom heet deze maan de solaire maan, van sol (zon). Je wilt je intentie opladen met zonne-energie. je bent vervuld van dat wat je gaat realiseren. De kracht die daarvan uitgaat is zo groot dat je bijna zou vergeten dat je bij de 10de maan je actie nog moet manifesteren. Voordat je tot actie overgaat is het goed om nog eenmaal de jaguar te worden die afsluipt op zijn prooi. Overweeg de opties en uitwerking van je actie voordat je aanvalt. Laat de spanning van de actie over je jaguarvel pulseren tot in het puntje van je staart. Schud alle oude patronen van je af die in de weg zitten om je doel te bereiken.

Je hebt 28 dagen de tijd om je INTENTIE te vinden. En je benut de jaarenergie (Gele Zaad Galactische Toon 8) om duidelijkheid te krijgen in je hartsverlangende Geloof in je intentie!
Elke week van 7 dagen heeft een andere energie, 4x (4 is de kleinste cyclus van Maya Tzolkin: rood, wit, blauw, geel), zo kom je weer op 28 dagen.
De 1e 7 dagen ga je opstarten met in dit geval de vraag van deze maan(d). Volg hierin je hart, denk niet ik kan het niet. Denk en gebruik de kracht van de JAGUAR om deze gedachte los te laten.
De 2e 7 dagen ga je verfijnen/bijstellen.
De 3e 7 dagen ga de energie verzamelen/aantrekken die helpt om te transformeren/om te zetten naar werkelijkheid.
De 4e en laatste 7 dagen van deze maan(d) wordt je INTENTIE helder en je draagt het helemaal in je en straalt het uit. Je kunt jezelf niet voorstellen zonder de REALISATIE van je INTENTIE.

Gedeeltes overgenomen uit het oude "13 manen werkboek van de natuurlijke tijd".
KIN 128
8 Zaad maan 9 dag 1
Het is Gele Ster Spectrale Toon 11

GELE STER

Laat alle oordelen over jezelf varen en wordt wat minder kritisch, om zo meer ruimte en aandacht te kunnen geven aan de harmonie die je wilt creƫren. Neem de tijd om al je talenten te inventariseren en op waarde te schatten en een diep geloof in jezelf te voeden. Je gaven en talenten bevatten niet-herkende en niet-erkende wijsheid. Stel jezelf open voor de grotere mogelijkheden van wie je bent. Je beperkt jezelf door je eigen harde oordelen en je gewoontes waarmee je jezelf klem zet.

SPECTRALE TOON 11

Laat de scheppingen uit het verleden integreren en verwijder de zaken die niet meer mee willen naar jouw nieuwe schepping. Laat los en neem afstand! Neem slechts die onderdelen mee en laat slecht dat tot ontwikkeling komen, die jouw intentie van jouw doel ondersteunen. Door alles te vereenvoudigen kan je je energie gebruiken om tot jouw essentie te komen. Bied ruimte aan deze veranderingen. Daardoor krijgt het leven een sierlijke eenvoud. Laat het gebeuren!

Geen opmerkingen: