maandag 24 maart 2014

8 Zaad maan 9 dag 19. Het is Witte Wereldoverbrugger Elektrische Toon 3 GAP.

DINSDAG
KIN 146
8 Zaad maan 9 dag 19
Het is Witte Wereldoverbrugger Elektrische Toon 3 GAP

WITTE WERELDOVERBRUGGER

Ervaar vandaag dat je kunt loslaten en vergeven. Ga uit je hoofd en geef je over aan wat er zich aandient. Heb je daar moeite mee, onderzoek dan waarmee je het niet eens kunt zijn, of niet eens wilt zijn. Hoe moeilijk de omstandigheden ook lijken te zijn, toch is dat precies wat je nodig hebt om verder te gaan op je pad. Stel je open voor wat er is en vertrouw op de wijsheid die daarachter zit.

ELEKTRISCHE TOON 3

Blijf in actie, in beweging. Onderneem het een en ander, anders zal de aandacht voor jezelf en van je omgeving in jou snel verslappen. Op deze toon kan je makkelijker oplossingen bedenken en zo je energie om te zetten in voortgang (vooruitgang). Met jouw scheppende energie vanuit de Bron komt jouw intentie naar voren. Door de beweging, de actie, komt er verandering en ben je weer een stap verder naar je doel(en).
Wat zijn GAP dagen?
In het overzicht van de 260 dagen (Tzolkin) zie je 52 zwarte vakjes staan. Dit zijn GAP-dagen. Op GAP (Galactische ActiveringsPoorten) -dagen zijn de sluiers dunner tussen onze dimensie (nog 3D) en andere dimensies, of zoals weer andere zeggen, de sluier tussen linker en rechterhersenhelft wordt opgelost, zodat we beide hersenhelften gezamelijk kunnen gebruiken om te creƫren zonder dat ze elkaar tegenspreken. Dit patroon van zwarte vakjes wordt het weefgetouw van de maya's genoemd en doet ook denken aan de vorm van een DNA-spiraal. Gap-dagen kunnen ook poorten zijn naar andere dimensies (je weet toch dat je in meer dimensie tegelijkertijd bestaat). Het zijn dagen waarop je goed op je gedachten (Mind) moet letten, want de scheidslijn tussen het geestelijke en het fysieke vervaagd. Wat je denkt, is dan eerder werkelijkheid en andersom, je ontvangt gemakkelijker berichten uit of je reist zelf af naar het hart van de melkweg of naar het hart van de aarde of waar je dan ook naartoe.

Galactische Activering Portaal Dagen zijn speciale inter-dimensionale dagen en iemand die geboren is op zo'n dag speelt waarschijnlijk een belangrijke rol in het Universeel maken (dus voor iedereen) van een of andere vorm van onderwijs, kunst of muziek. Bijvoorbeeld: de Beatles waren allemaal geboren op GAP-dagen en zo ook Mozart.

Zie ook www.pan-holland.nl

Geen opmerkingen: