donderdag 14 november 2013

8 Zaad maan 5 dag 1. Het is Gele Krijger Elektrische Toon 3.

VRIJDAG
NIEUWE MAAN(D) 5
13 maan(d)en van 28 dagen + 1 dag buiten de tijd = samen weer 365 dagen. Elk jaar van 15 november tot en met 12 december (28 dagen) is het Boventoon Pauw Maan(d).
Hoe kan ik mezelf het beste versterken?
Wanneer ga jij gloeien van trots en wat heb je daarvoor nodig? In deze maan kun jij de touwtjes in handen nemen om op te roepen wat je nodig hebt.
Daar gaan deze 28 dagen over.

Kernwoorden: oproepen/aanvoeren, bekrachtigen, (uit)straling.
Wat heb jij nodig om in je kracht te staan?
Maan 5 staat dicht bij de magie: de staart van de pauw is zo mooi en glanzend dat hij bijna onecht lijkt. Pauw staat daarom ook voor de betovering van de gevoelswereld. De pauw is tevens een symbool van verrijzenis en onsterfelijkheid. Aangekomen bij deze 5de maan ben je verrezen. Bij toon 5 ben je namelijk weer terug bij de windrichting waar je begonnen bent in de cyclus van 4: rood-wit-blauw-geel. Automatisch vindt er een versterking van energie plaats. Versterk en bekrachtig jezelf. Laat zien wie je bent! Houd wel contact met de aarde.

Je hebt 28 dagen de tijd om je TE VERSTERKEN. En je benut de jaarenergie (Gele Zaad Galactische Toon 8) om duidelijkheid te krijgen in je hartsverlangende (UIT)STRALING!
Elke week van 7 dagen heeft een andere energie, 4x (4 is de kleinste cyclus van Maya Tzolkin: rood, wit, blauw, geel), zo kom je weer op 28 dagen.
De 1e 7 dagen ga je opstarten met in dit geval de vraag van deze maan(d). Volg hierin je hart, denk niet ik kan het niet. Denk en gebruik de kracht van de PAUW om deze gedachte los te laten.
De 2e 7 dagen ga je verfijnen/bijstellen.
De 3e 7 dagen ga de energie verzamelen/aantrekken die helpt om te transformeren/om te zetten naar werkelijkheid.
De 4e en laatste 7 dagen van deze maan(d) wordt je BEKRACHTIGING helder en je draagt het helemaal in je en straalt het uit. Je kunt jezelf niet voorstellen zonder deze (UIT)STRALING.

Gedeeltes overgenomen uit het oude "13 manen werkboek van de natuurlijke tijd".
KIN 16
8 Zaad maan 5 dag 1
Het is Gele Krijger Elektrische Toon 3

GELE KRIJGER

Leer door de verschillen in informatie af te wegen. Je weet waar de obstakels zitten die de stroom blokkeren. Voel vandaag je innerlijke leiding. Kan je deze toestaan of ben je bang en onzeker? Laat deze gevoelens toe, ben onbevreesd. Als ze er mogen zijn, worden ze voor jou een werkelijke kracht. Er is geen strijd nodig, ook geen innerlijke. Herstel de harmonie in jezelf en maak gebruik van de hogere intelligentie binnenin je. Achter ieder einde gaat een nieuw begin schuil.

ELEKTRISCHE TOON 3

Blijf in actie, in beweging. Onderneem het een en ander, anders zal de aandacht voor jezelf en van je omgeving in jou snel verslappen. Op deze toon kan je makkelijker oplossingen bedenken en zo je energie om te zetten in voortgang (vooruitgang). Met jouw scheppende energie vanuit de Bron komt jouw intentie naar voren. Door de beweging, de actie, komt er verandering en ben je weer een stap verder naar je doel(en).

Geen opmerkingen: