dinsdag 12 november 2013

8 Zaad maan 4 dag 27. Het is Witte Tovenaar Magnetische Toon 1.

WOENSDAG
NIEUWE GOLF/WAVESPELL
2e golf van het Rode Kasteel van Omwenteling (geboorte/initiatie).
Vandaag begint een nieuwe golf (lichtimpuls of 13-daagse scheppingscyclus) van TOVENAAR. In deze mystieke, expressieve lichtimpuls is de onderzoeker te vinden, driftig op zoek naar spiritualiteit en waarheid. Als je geboren bent in de lichtimpuls van TOVENAAR (en tijdens deze 13 dagen ook voor de rest), liggen je uitdagingen op het vlak van zelfbeheersing, evenwicht en verantwoordelijkheid. Ga verbintenissen aan een relatie of project niet uit de weg, maar laat je leven er ook niet door overnemen. TOVENAAR gaat over het evenwicht tussen de 3D-wereld en de mystieke wereld van Spirit. Ingrijpende sjamanistische ervaringen en heilige wonden, zoals bijvoorbeeld de dood van iemand of andere transformerende gebeurtenissen, dwingen je naar binnen te gaan, op zoek naar de waarheid. Deze heilige wonden zijn geschenken van de TOVENAAR, en geven je nieuwe zienswijzen en oude waarheden om je evolutie te versnellen. Ga ze niet uit de weg, beweeg mee met hun stroom.

KIN 14
8 Zaad maan 4 dag 27
Het is Witte Tovenaar Magnetische Toon 1

WITTE TOVENAAR

Beleef vandaag jouw integriteit. Luister hiervoor vooral naar je hart. Via je hart heb je jouw connectie met de Bron van alle leven. Alles wat uit deze Bron komt is juist en zuiver. Als je vanuit deze ruimte handelt dan ben je volledig integer. Spreek de waarheid zonder over de ander heen te walsen. Laat je denkkracht versmelten met de kracht van je hart om je intensiteit wat milder te maken. Laat je behoefte aan goedkeuring van anderen los. Je verfijnt de informatie die je gisteren hebt ontvangen.

MAGNETISCHE TOON 1

Een schicht spirituele levensenergie komt in spiraalbeweging tevoorschijn uit het Grote Mysterie. Toon 1 wordt krachtig geleid door zichzelf en versterkt. Deze toon brengt een lichtpulsering op gang en zet de toon voor een volledige 13 dagen periode. Vandaag is een goede dag om je intentie neer te zetten, te beginnen. Stel je doelen vast en zet je energie in om op te starten. Zo trek je dat naar je toe wat je nodig hebt voor deze doelen.

Geen opmerkingen: