woensdag 12 oktober 2011

Volle Maan Meditatie 12-10-2011

Lieve lichtwerkers!
Overgave aan de Vernieuwende Energieën!

  "Kleine Vuurvlinder" foto Jan van Mourik

Meer dan ooit is het nu belangrijk om dicht bij jezelf te blijven en je niet te laten meeslepen in de chaos om ons heen. Niet mee te gaan in de angst om.....Veel is zich aan het vernieuwen van binnenuit, maar nog weinig is daar zichtbaar van in de materie.
  Toch zijn de veranderingen heel erg voelbaar in onszelf. Maar ook kleine veranderingen in de maatschappij worden steeds meer zichtbaar. De terugkeer naar respect voor onze omgeving, de tendens naar meer duurzame leefwijzen. Steeds meer mensen staan open voor veranderingen, omdat de huidige samenlevingen niet meer blijken te functioneren. Maar in tijden van overgang, is het moeilijk om het oude los te laten, terwijl het nieuwe nog niet zichtbaar is.
  De intense energieën vragen echter om veranderingen, om vernieuwing van onze denk-, en leefwijzen. Ook in onszelf is het lastig om onze oude werkwijzen los te laten. Maar veel manieren van doen en handelen blijken in de nieuwe energieën niet meer te werken. We zijn nu toe aan nieuwe wijzen van vormgeving. Nieuwe werkwijzen om de Spirit in de materie neer te zetten. Maar er is hiervoor ook leegte en stilte in onszelf nodig. Een ontvangende houding. De impulsen tot handelen kunnen zich dan plotseling voordoen. Vanuit een diepe aanwezigheid en aanvaarding van het Nu.
  Flexibel meebewegen met veranderingen is en blijft nu heel belangrijk. Een open houding verruimt onze denkwijze. Het loslaten van het verstand, de feiten en de zogenaamde waarheid/ weten. Er ontstaan nieuwe verhoudingen, er ontstaat ruimte.
  De wetenschap doet dan nu ook steeds meer nieuwe verrassende ontdekkingen, zoals de waarnemingen in het heelal en de kleinste deeltjes die sneller blijken te gaan dan het licht. Dit zet alle huidige theorieën op zijn kop.
  Het wordt meer en meer zichtbaar dat de oude manier van wetenschap bedrijven, niet meer werkt. Spirit zal erkent moeten gaan worden in de wetenschap. Spirit die al langer erkent wordt in de kunst, zal zich meer en meer laten spreken in de wetenschap. De samensmelting hiervan wordt langzaam maar zeker steeds zichtbaarder. De vrouwelijke energieën van het onverklaarbare en ontvankelijke pure Zijn, worden steeds zichtbaarder in de samenleving. We kunnen er niet meer om heen. Het dient zich meer en meer aan. Er ontstaan nieuwe verhoudingen tussen de vrouwelijke en mannelijke energieën. De energieën gaan meer en meer samenwerken, er ontstaat een vernieuwde eenheid.
  Er ontstaan nieuwe verhoudingen tussen licht en donker.
  Ook in onszelf zijn deze veranderingen gaande. Kijk maar naar hoe jij nu leeft en denkt ten opzichte van bijvoorbeeld tien jaar geleden. Hoe voel en denk je nu. Hoe toen? Wat vind je nu belangrijk, wat toen? Hoe was je leefwijze toen, hoe nu? Is er een samensmelting van Zijn en Doen waar te nemen? Ben je meer bewust geworden van wie je bent en wat je hier komt doen?
  Merk je dat je hart/hoofd verbinding steeds krachtiger wordt? Dit is ook nodig om de nieuwe wijze van samenleving vorm te geven in de materie.
  Lichtwerkers die jarenlang een teruggetrokken bestaan hebben geleid, de zogenaamde 'frequentiehouders',  kunnen nu naar buiten gaan. Na jaren en jaren van innerlijk werk vraagt de nieuwe energie om zich meer naar buiten te richten om zo de Spirit mede in de materie vorm te geven. Op vernieuwde wijze aan de samenleving deelnemen. Het is een proces dat in ons gaande is om zo het Aquariustijdperk vorm te gaan geven. Verstrengeling van mannelijke en vrouwelijke energieën in ons, zorgen voor meer naar buiten gericht wording.
  De transformerende krachten in ons, staan nu op onze automatische piloot. We hoeven niets bewust te doen hiervoor, alleen ons tussen de mensen begeven. Dat wat we voorheen vaak moeilijk konden, doordat we er 'doodmoe' van werden, zal nu wel kunnen. De huidige energieën laten dit nu toe. Je zielenkracht neemt het nu automatisch van je over. Jij hoeft alleen maar aanwezig te zijn in het hier en nu.
  Voor vele mensen is het leven nu moeilijker dan ooit tevoren. We worden nu allemaal voor de keuze gezet om mee te gaan met de vernieuwingen en ons bewust te worden van onze goddelijke kern, of ons Hoger Zelf. Deze niet te erkennen en te kiezen voor een leven in afscheiding, slachtofferhouding, angst en weinig affectie met de liefde, brengt veel leed en pijn met zich mee. De mens wordt gedwongen om te kiezen, wordt gedwongen om 'wakker te worden'. Het Licht 'drukt door'. De vernieuwende, transformerende energieën nodigen ons hiertoe uit. We worden hiertoe absoluut met z'n allen gedwongen. Je intentie uitspreken en kiezen is nu belangrijker dan ooit tevoren.
  We zijn allemaal unieke mensen die ieder zijn eigen unieke weg gaat. Vergelijk jezelf niet teveel met een ander. Haal jezelf niet naar beneden, of zet jezelf zo niet op een voetstuk. We zijn allemaal even belangrijk om het Goddelijke Plan te laten slagen. Om mee te werken aan het creëren van het Paradijs hier op aarde. Verbind jezelf met je Hoger Zelf en erken jezelf. Wees in overgave aan jouw innerlijke leiding.
  Kijk voor je groei alleen terug naar je eigen ontwikkelingsweg. Die groei mag je vieren, de groei in bewustwording. Dat is vreugde voor jou! Het zal je sterken voor de grote veranderingen die nog zullen komen. Weet dat je gekozen hebt om hier aan deel te nemen. Om hier en nu op aarde aanwezig te zijn. Om dit nu te ervaren. Het is een pad dat we ieder op zich gaan, maar tegelijk met elkaar en met zielsverwanten. Er is altijd steun en hulp om je heen. We mogen ook vooral genieten van dit pad. Heb vreugde op je levensweg.
De volle maan meditatie van woensdag 12 oktober 2011 zal zijn gericht op overgave aan de transformerende, vernieuwende energieën. (In de Dreamspell/13-Manenkalender is dit 3.23, Kin 32: Gele Ritmische Mens)
  Is gericht op het bewust kiezen dat de transformerende kracht nu automatisch dag en nacht door je heen werkt, zonder dat je dit hoeft te sturen. Laat je persoonlijkheid er maar tussen uit, je hoeft je alleen nog maar volledig aan over te geven aan de vernieuwende energieën.
  Als je dus kiest om mee te doen met deze volle maan meditatie, kun je onderstaande tekst als leidraad gebruiken. Je kunt je ook overgeven aan de leiding van je Hoger Zelf. De tekst is teruggebracht tot eenvoud.
  Kies vanuit je hart welk moment van de dag je de meditatie doet. Weet dat vele andere lichtwerkers ditzelfde zullen doen. Het collectief werkt!
  Ga rustig zitten of liggen, Neem de tijd en ruimte voor jezelf. Adem een paar maal diep in en uit. Voel je lichaam, voel hoe je contact maakt met de aarde. Hoe je gedragen wordt. Ontspan en relax.
  Breng je geest tot rust, laat de onrustige gedachten in een wolk boven je stromen en deze mee laten voeren met de wind. Als er af en toe nog gedachten langskomen accepteer dit dan. Het is goed zo. Relax.
  Versterk je aarde verbinding. Verbind je met het kristallen hart van Moeder Aarde. Laat eventueel extra wortels uit je voeten en een heldere verbinding uit je stuitchakra groeien. Voel je een met Moeder Aarde.
  Verbind je nu met het licht van de Centrale Zon.
  Neem eventueel een *Aquariuswerkkaartje, of het nieuwe Platina kaartje, tussen beide handen. Dit verbind je direct met de energie van de Bron.
  Ontspan en ga met aandacht naar je hartchakra. Dit is de ruimte van je ziel.
  Vraag nu om opschoning en bijscholing van je Hoger Zelf comité tot het hoogste niveau van wijsheid, vertrouwen en liefde.
  Vraag om volledige overgave aan de Vernieuwde Energieën. Neem hiervoor de tijd.
  Ga weer met aandacht naar je hartchakra, laat de vernieuwende energie hiervan door je hele lichaam stromen.
  Je kunt dit nog versterken door zachtjes in jezelf of hardop uit te spreken: "ik geef mij volledig over aan de Vernieuwende Energieën. Deze transformerende krachten gaan geheel automatisch door mij heen. Ik ben in het Platina wonder, Het Is - Het Geschiede!"
  Blijf open en ontvang, wees hierin zolang als dit goed voor je voelt.
  Ik wens een ieder die zich afstemt op deze volle maan meditatie, volledige overgave aan de Vernieuwende Energieën.


In liefde, licht en dankbaarheid voor (N)U!
      Martha van Mourik
Witte Resonante Wereldoverbrugger

  * Aquariuswerkkaartjes, o.m. de nieuwe Platina kaartjes, zijn tegen een kleine vergoeding te verkrijgen via deze prachtige website: www.ellyvanmaaren.nl
** Voorgaande meditaties zijn te vinden op de website: www.marthavanmourik.com/meditatie

Geen opmerkingen: