maandag 17 oktober 2011

Maandag 17 oktober 2011.Vandaag is het Rode Aarde Spectrale Toon 11.

KIN 37
Maandag 17 oktober 2011
6 Tovenaar 3.28 (jaar maand.dag). Laatste dag van deze Elektrische Hert Maan(d).
Elke 28 dagen verschijnt er een nieuwe markering in de tanden van een dolfijn.  28 is de zelfverlichte kracht van zeven. 1+2+3+4+5+6+7=28. In de Lakota traditie heeft een tipi 28 palen. In de Hindu, Islam/Sufi en Chinese traditie zijn er 28 Maanhuizen. En 28 zijn ook het aantal kootjes van je vingers...
Vandaag is het Rode Aarde Spectrale Toon 11

RODE AARDE

Als jij je voor je leven openstelt, kan deze soepel en gemakkelijk verlopen. Als je te veel in je hoofd gaat zitten, dan is dat moeilijker, omdat je niet in het hier en nu bent. Zo kun je de synchroniciteiten die in je leven langs komen volkomen over het hoofd zien. Dus wees alert en let op innerlijke impulsen om erachter te komen waar de universele krachten je naar toe willen leiden. Dit gaat nog makkelijker als je contact hebt met moeder aarde door bijvoorbeeld in het zand te gaan staan met blote voeten.

SPECTRALE TOON 11

Laat de scheppingen uit het verleden integreren en verwijder de zaken die niet meer mee willen naar jouw nieuwe schepping. Laat los en neem afstand! Neem slechts die onderdelen mee en laat slecht dat tot ontwikkeling komen, die jouw intentie van jouw doel ondersteunen. Door alles te vereenvoudigen kan je je energie gebruiken om tot jouw essentie te komen. Bied ruimte aan deze veranderingen. Daardoor krijgt het leven een sierlijke eenvoud. Laat het gebeuren!

Geen opmerkingen: