donderdag 15 november 2012

7 Storm maan 5 dag 1, Vandaag is het Blauwe Aap Lunaire Toon 2.

NIEUWE MAAN(D) 5
13 maan(d)en van 28 dagen + 1 dag buiten de tijd = samen weer 365 dagen. Elk jaar van 15 november tot en met 12 december (28 dagen) is het Boventoon Pauw Maan(d).
Hoe kan ik mezelf het beste versterken?
Wanneer ga jij gloeien van trots en wat heb je daarvoor nodig? In deze maan kun jij de touwtjes in handen nemen om op te roepen wat je nodig hebt.
Daar gaan deze 28 dagen over.

Kernwoorden: oproepen/aanvoeren, bekrachtigen, (uit)straling.
Wat heb jij nodig om in je kracht te staan?

Maan 5 staat dicht bij de magie: de staart van de pauw is zo mooi en glanzend dat hij bijna onecht lijkt. Pauw staat daarom ook voor de betovering van de gevoelswereld. De pauw is tevens een symbool van verrijzenis en onsterfelijkheid. Aangekomen bij deze 5de maan ben je verrezen. Bij toon 5 ben je namelijk weer terug bij de windrichting waar je begonnen bent in de cyclus van 4: rood-wit-blauw-geel. Automatisch vindt er een versterking van energie plaats. Versterk en bekrachtig jezelf. Laat zien wie je bent! Houd wel contact met de aarde.

Je hebt 28 dagen de tijd om je TE VERSTERKEN. En je benut de jaarenergie (Blauwe Storm Resonante Toon 7) om duidelijkheid te krijgen in je hartsverlangende (UIT)STRALING!
Elke week van 7 dagen heeft een andere energie, 4x (4 is de kleinste cyclus van Maya Tzolkin: rood, wit, blauw, geel), zo kom je weer op 28 dagen.

De 1e 7 dagen ga je opstarten met in dit geval de vraag van deze maan(d). Volg hierin je hart, denk niet ik kan het niet. Denk en gebruik de kracht van de PAUW om deze gedachte los te laten.
De 2e 7 dagen ga je verfijnen/bijstellen.
De 3e 7 dagen ga de energie verzamelen/aantrekken die helpt om te transformeren/om te zetten naar werkelijkheid.
De 4e en laatste 7 dagen van deze maan(d) wordt je BEKRACHTIGING helder en je draagt het helemaal in je en straalt het uit. Je kunt jezelf niet voorstellen zonder deze (UIT)STRALING.

KIN 171
7 Storm maan 5 dag 1
Vandaag is het Blauwe Aap Lunaire Toon 2

BLAUWE AAP

Laat je illusies varen en geef je ware zelf de ruimte om tevoorschijn te komen. Kijk wat er gebeurt als je ruimte laat voor spontaniteit. Geloof in de magie van het moment. Verlichting betekent niet dat het moeilijk hoeft te zijn: het kan makkelijk zijn. Leer hoe je de spirituele kant van het leven kunt ervaren door humor. Laat je zorgen over wat anderen over je denken los. Geef oude projecties niet langer de macht om je pijn te doen. Maak een begin met het leven van je dromen en zing je eigen unieke melodie.

LUNAIRE TOON 2

Toon 2 kan een tweespalt veroorzaken, maar doet dit om te komen tot een overzichtelijke en nieuwe stabiele orde. De uitdaging is er om synergie voor elkaar te krijgen en je energie om te zetten om samen te werken. De twee uiterste energieën werken samen en creëren een achtergrond van waaruit we onze manifestatie kunnen gaan zien. Zonder deze eerste scheiding zouden we datgene dat gecreëerd wordt niet kunnen zien. Met toon 1 ben je begonnen doel(en) vast te stellen. Nu kan je je uitdagingen gaan bepalen.

Geen opmerkingen: