donderdag 26 juli 2012

Donderdag 26 juli 2012. NIEUW JAAR. Vandaag is het Blauwe Storm Resonante Toon 7.

NIEUWE MAAN(D) 1
13 maan(d)en van 28 dagen + 1 dag buiten de tijd = samen weer 365 dagen. Elk jaar van 26 juli tot en met 22 augustus (28 dagen) is het de Eerste Magnetische Vleermuis Maan(d)
Wat is mijn DOEL? Daar gaan deze 28 dagen over.
Kernwoorden: aantrekken, verenigen, doel(stelling).
De vleermuis is o.a het symbool van wedergeboorte. De vleermuis geeft je jouw kracht om je oude zelf te laten afsterven en alle opvattingen over jezelf die je van je pad afhouden, te durven loslaten.
Geef jezelf een nieuwe kans!
Je hebt 28 dagen de tijd om je doel vast te stellen. En je benut de jaarenergie (Blauwe Storm Resonante Toon 7) om duidelijkheid te krijgen in je hartsverlangende doel!
Elke week van 7 dagen heeft een andere energie, 4x, zo kom je weer op 28 dagen.
De 1e 7 dagen ga je opstarten met in dit geval de vraag Wat is mijn DOEL ? van deze maan(d). Volg hierin je hart, denk niet ik kan het niet. Denk en gebruik de kracht van de vleermuis om deze gedachte los te laten.
De 2e 7 dagen ga je verfijnen/bijstellen wat je je als DOEL hebt gesteld.
De 3e 7 dagen ga de energie verzamelen/aantrekken die helpt om dit DOEL te transformeren/om te zetten naar werkelijkheid.
De 4e en laatste 7 dagen van deze maan(d) wordt je DOEL helder en je draagt het helemaal in je en straalt het uit. Je kunt jezelf niet voorstellen zonder dit DOEL.
http://1320em.nl/_pdf/TzolkinInterpretatie.pdf


KIN 59
Donderdag 26 juli 2012. NIEUW JAAR.
6 Tovenaar 01.01 (jaar maand.dag)
Vandaag is het Blauwe Storm Resonante Toon 7.

BLAUWE STORM

Stormen zorgen voor het schoonmaken van de natuur. Zorg ervoor dat je in het oog van de orkaan blijft staan. Maak ruimte voor transformatie (die is onvermijdelijk), biedt geen weerstand en laat gehechtheid aan oude concepten c.q. illusies los, want dat maakt de intensiteit alleen nog maar heftiger. Dan zul je mee gaan resoneren en binnenin je wordt geheeld. Belangrijk is dat jij je bewust bent van wat er met je gebeurt. Dit bewustzijn is noodzakelijk om te voorkomen dat je opnieuw iets creƫert wat eigenlijk al opgelost had kunnen zijn.

RESONANTE TOON 7

Vandaag gaat het over afstemming. Je kunt het traject dat je tot nu toe binnen deze golf hebt afgelegd goed overzien en een juiste inschatting maken van het vervolg (Toon 7 is het midden / centrum tussen toon 1 en toon 13.) Zo zie/voel je hoe je intentie naar het fysieke over kan gaan. Voel diep van binnen of je op de goede weg bent. Haal hier inspiratie uit om jezelf en anderen te stimuleren om verder te gaan. Evalueer je werkzaamheden.
Deze Energie is dus niet alleen voor vandaag, maar zal door de hele, komende 365 dagen door mee resoneren!!!

Geen opmerkingen: