vrijdag 2 januari 2015

8 Zaad maan 10 dag 15. Het is Witte Hond Magnetische Toon 1.

ZATERDAG
Nieuwe golf / wavespell
2e golf van het Gele Kasteel van Geven/Schenking.
Vandaag begint een nieuwe golf (lichtimpuls of 13-daagse scheppingscyclus) van HOND. Onder de oppervlakte van de persoonlijkheid van deze lichtimpuls is loyaliteit te vinden en volharding als het gaat om intenties. Als je geboren bent (en tijdens deze 13 dagen ook voor de rest) in de lichtimpuls van HOND, ben je onveranderlijk in je overtuigingen en je loyaliteit. Je kunt jarenlang vasthouden aan een bepaald zelfgekozen project of programma, soms zelfs koppig. Voor anderen ben je een bron van inspiratie wat betreft die bestendigheid. Hoe ongebruikelijk je levensstijl of werk ook mag zijn, je bent er met hart en ziel aan toegewijd. De uitdaging ligt erin om je idealen een beetje losser te maken en om degenen die om je heen zijn te laten leven zoals hun spirit hen dat ingeeft.
KIN 170
8 Zaad maan 10 dag 15
Het is Witte Hond Magnetische Toon 1

WITTE HOND

Word je vandaag in beslag genomen door de drama’s van het leven? Vraag jezelf dan af of je reageert vanuit angst, boosheid of jaloezie. In plaats van te reageren, kun je ook gewoon getuige zijn van de gebeurtenissen en ervan leren. Beleef vandaag je eigen tolerantie. Breng dit tot uiting naar jezelf. Dit is de basis. Eerst van jezelf houden zoals je bent, dan pas richt je je naar de ander.
Wat kan je moeilijk van jezelf accepteren? Om hiervan net zo te houden ligt de uitdaging!

MAGNETISCHE TOON 1

Een schicht spirituele levensenergie komt in spiraalbeweging tevoorschijn uit het Grote Mysterie. Toon 1 wordt krachtig geleid door zichzelf en versterkt. Deze toon brengt een lichtpulsering op gang en zet de toon voor een volledige 13 dagen periode. Vandaag is een goede dag om je intentie neer te zetten, te beginnen. Stel je doelen vast en zet je energie in om op te starten. Zo trek je dat naar je toe wat je nodig hebt voor deze doelen.

Geen opmerkingen: