woensdag 29 oktober 2014

9 Maan maan 4 dag 13. Vandaag is het Rode Slang Magnetische Toon 1.

DONDERDAG
Nieuw KASTEEL
Een kasteel bestaat uit 4 golven (4 x 13 = 52 dagen). De 1e golf begint en eindigt met een rode zonnezegel, de tweede met wit, de derde met blauw en de vierde met geel. Er zijn 5 kastelen. Rood is Oosten, Wit is Noorden, Blauw is Westen, Geel is Zuiden en Groen is Midden. Sinds het begin van deze Tzolkin die begon op 29 mei 2012, zijn er al weer 2 kastelen voorbij.
En omdat we met een Rode golf beginnen, begint er ook een nieuw Kasteel. Het 3e kasteel is het Blauwe Westen en dit heet het Kasteel van Verbranding. Blauw is de kleur van transformatie (omgezet, omgevormd). Dit kasteel transformeert.
Het SLANG Wavespell is het eerste van dit Kasteel en bevat vanaf de tweede dag 10 GAP dagen. GAP dagen hebben een heftige energie. Het is de kunst deze energie te benutten om grote veranderingen teweeg te brengen in je leven.
Na het Slang Wavespell komt het SPIEGEL Wavespell. De Spiegel laat je alles zien, ook wat je niet wilt. Ontsnappen is onmogelijk. Tijdens dit Wavespell komen we 20 dagen in de intense middenkolom, waar toekomst en verleden samenkomen en gespiegeld worden in het heden. Het is een intensieve periode die je hart sneller laat slaan en de bloeddruk omhoog brengt. Zorg goed voor je lichaam deze dagen. Probeer in het HIER en NU te zijn, dan kun je profiteren van de schoonheid die deze middenkolom te bieden heeft. Werken aan jezelf heeft een gunstige uitwerking op je gehele persoon en leven.
Het AAP Wavespell werkt net als de Spiegel - Aap lacht je uit om alles wat je doet maar waar je geen plezier meer in hebt. Gebruik de humor van de Aap, durf te spelen en word onverslaanbaar. Word het luchthartig spontane kind. Blijf alert, anders zal Aap je bij de neus nemen. Het is nu de tijd om de schaduwen uit je jeugd te transformeren, maar wel door in het heden te handelen.
Na de middenkolom (zie gekleurde kaders) hebben we 5 rustige dagen om daarna weer 10 GAP dagen te hebben in het ZAAD Wavespell. Dat is niet niets. Vandaar dat we dit intense Kasteel het Kasteel van Verbranding noemen. Vraag je af of je eigen oordeel je in de weg zit, waardoor je je niet ten volle kunt te ontplooien. Ideeën als ‘ dat kan ik toch niet’, ‘zweten is vies’ of ‘ik word toch nooit de beste’ werken remmend op de ontkieming van het zaad. Geef het niet op, ga niet bij de pakken neerzitten want Zaad wil ontkiemen! O ja, word ook niet te ongeduldig, want ook dat hoort bij de Zaad Wavespell: Zaad weet wanneer het tijd is te ontkiemen en te bloeien.

Tekst van mayatzolkin.com
Nieuwe GOLF
Vandaag begint een nieuwe golf (lichtimpuls of 13-daagse scheppingscyclus) van SLANG.
In de basisenergie van deze idealistische lichtimpuls gaat gepaard met innerlijke conflicten en worstelingen. Dit leidt vaak tot een gedreven inname van een bepaald standpunt in kwesties. Als je eenmaal op dreef bent, speel je het hard. Je zou door sommige als fanaticus of extremist kunnen worden beschouwd. Als je geboren bent in de krachtige lichtimpuls van SLANG ben je vaak zeer intuïtief ook al begrijp je het niet altijd precies met je verstand of logica. Je neiging om het leven te beschouwen als een kwestie van overleven, kan je afsluiten voor sociale interactie. De uitdaging ligt erin om zachter te worden en je hart te openen naar anderen. Leer het leven te vertrouwen.

In feite zit deze Slang in ons allemaal... Als je kijkt naar het kingetal van je verjaardagen, zul je zien dat het ene met het andere jaar precies 105 k'in verschilt. Bijvoorbeeld: vorig jaar was het 7 Storm, Kin 59 en dit jaar 8 Zaad, Kin 164 (164-59=) het verschil is 105. Ga je eigen jaren maar eens na...

KIN 105
9 Maan maan 4 dag 13
Vandaag is het Rode Slang Magnetische Toon 1

RODE SLANG

Doe vandaag eens iets anders, anders dat wat je gewoonlijk aan het doen bent. Gewoontes en routines doen je levensenergie afnemen. Doorbreek bewust je eigen routines. Luister naar je lichaam en vertrouw op zijn wijsheid. Maak je waarneming vlijmscherp, door heel bewust je zintuigen en je instinct te gebruiken. Hierdoor leer je meer te genieten. Laat de ander dicht bij je komen en voel wat het met je doet. 

MAGNETISCHE TOON 1

Een schicht spirituele levensenergie komt in spiraalbeweging tevoorschijn uit het Grote Mysterie. Toon 1 wordt krachtig geleid door zichzelf en versterkt. Deze toon brengt een lichtpulsering op gang en zet de toon voor een volledige 13 dagen periode.
Vandaag is een goede dag om je intentie neer te zetten, te beginnen. Stel je doelen vast en zet je energie in om op te starten. Zo trek je dat naar je toe wat je nodig hebt voor deze doelen.

Geen opmerkingen: