zaterdag 18 oktober 2014

9 Maan maan 4 dag 1. Het is Rode Hemelwandelaar Lunaire Toon 2 GAP.

ZATERDAG
NIEUWE MAAN(D) 4
13 maan(d)en van 28 dagen + 1 dag buiten de tijd = samen weer 365 dagen. Elk jaar van 18 oktober tot en met 14 november (28 dagen) is het Zelfbestaande Uil Maan(d).
Welke vorm zal mijn dienst aannemen?
Waar sta ik met mijn doel? Wat is mijn basis? Wat heb je, wat heb je nodig en wanneer? Hoe ga je je acties en ondernemingen vormgeven? Schrijf het op papier of maak een maquette (3D). Maak je gedachten tastbaar. Van daaruit kan het gaan stromen.
Daar gaan deze 28 dagen over.

Kernwoorden: meten, definiëren, vorm.
Iets dat een vorm heeft kan op zichzelf staan, het is iets.
4 is de kleinste cyclus van Maya Tzolkin: rood, wit, blauw, geel.
Uil kan niet alleen in het donker zien, hij kan ook exact vaststellen waar elk geluid vandaan komt en waardoor het geluid veroorzaakt is. Omdat Uil kan zien wat anderen niet zien, is Uil het symbool voor wijsheid. Als je weet waar je staat en wat je basis is, als je weet wat reëel is en wat niet, kan niemand je misleiden. Uil bezit de kracht van het bereizen van al het onzichtbare en is daarom het symbool van veel sjamanen.

Je hebt 28 dagen de tijd om je TE DEFINIËREN. En je benut de jaarenergie (Rode Maan Solaire Toon 9) om duidelijkheid te krijgen in je hartsverlangende VORMGEVING!
Elke week van 7 dagen heeft een andere energie, 4x, zo kom je weer op 28 dagen.
De 1e 7 dagen ga je opstarten met in dit geval de vraag van deze maan(d). Volg hierin je hart, denk niet ik kan het niet. Denk en gebruik de kracht van de UIL om deze gedachte los te laten.
De 2e 7 dagen ga je verfijnen/bijstellen.
De 3e 7 dagen ga de energie verzamelen/aantrekken die helpt om te transformeren/om te zetten naar werkelijkheid.
De 4e en laatste 7 dagen van deze maan(d) wordt je VORMGEVING helder en je draagt het helemaal in je en straalt het uit. Je kunt jezelf niet voorstellen zonder deze DEFINITIE van VORM.

Gedeeltes overgenomen uit het oude "13 manen werkboek van de natuurlijke tijd".
KIN 93
9 Maan maan 4 dag 1
Het is Rode Hemelwandelaar Lunaire Toon 2 GAP

RODE HEMELWANDELAAR

Heb de moed om risico’s te nemen en af te wijken van de norm. Stel je avontuurlijk op, waardoor je je eigen grenzen kan gaan verleggen. Als jouw ideeën en concepten beginnen te veranderen en te groeien, zullen ook je oriëntatiepunten veranderen. Zie je angsten onder ogen, erken ze en laat ze achter je, en ga door met verruimen van jezelf en GROEI. Je hebt de kracht en de moed gekregen om je op te rekken voorbij de gewone grenzen van de ervaring.

LUNAIRE TOON 2

Toon 2 kan een tweespalt veroorzaken, maar doet dit om te komen tot een overzichtelijke en nieuwe stabiele orde. De uitdaging is er om synergie voor elkaar te krijgen en je energie om te zetten om samen te werken. De twee uiterste energieën werken samen en creëren een achtergrond van waaruit we onze manifestatie kunnen gaan zien. Zonder deze eerste scheiding zouden we datgene dat gecreëerd wordt niet kunnen zien. Met toon 1 ben je begonnen doel(en) vast te stellen. Nu kan je je uitdagingen gaan bepalen.

Geen opmerkingen: