donderdag 16 oktober 2014

8 Zaad maan 7 dag 21. Het is Gele Mens Magnetische Toon 1.

VRIJDAG
Vandaag begint een nieuwe golf (lichtimpuls of 13-daagse scheppingscyclus) van MENS.
In de basisenergie van deze rijpende lichtimpuls liggen tegengestelde behoeften gesloten. Je wilt helpen, en vervolgens heb je er spijt van dat je helpt. Als je geboren bent in de lichtimpuls van MENS, zul je worstelen met enerzijds dienstbaar willen zijn en anderzijds tijd voor jezelf nodig hebben. MENS heeft grote belangstelling voor bijeensprokkelen van oeroude waarheden die diep in de mensheid en de wereld verborgen liggen en komt goed tot zijn of haar recht als er diep in de
mystieke kant van de wereld en de mensheid gedoken kan worden.

# Begin Mens Wavespell (8) van Vrije Wil. Noot: Met fractale telepathie is het zo, dat als je een 13-daags wavespell volgt, je ook te maken hebt met de verborgen nalatenschap en karma van een 1300-jarig wavespell van evolutie van de mens of leefomgeving. (Voor meer informatie zie http://www.pan-holland.nl/Dreamspell_Genesis.html )
KIN 92
8 Zaad maan 7 dag 21
Het is Gele Mens Magnetische Toon 1
GELE MENS
Het is tijd om jezelf te “voeden”, van jezelf te houden en te gaan vertrouwen dat de kosmos je steunt. Zoek uit wat jou gelukkig maakt. Het is oké om aan jezelf te geven. Beleef vandaag de kracht van het richten van je aandacht. Stap uit je hoofd en luister naar je intuïtie. Maak je los van je aangeleerde weten en je eigen vertrouwde waarheden, om daardoor bij je oorspronkelijke zijn uit te komen. Vandaag is het makkelijker dingen om te zetten in een begrijpelijke vorm, als je je open stelt.
MAGNETISCHE TOON 1
Een schicht spirituele levensenergie komt in spiraalbeweging tevoorschijn uit het Grote Mysterie. Toon 1 wordt krachtig geleid door zichzelf en versterkt. Deze toon brengt een lichtpulsering op gang en zet de toon voor een volledige 13 dagen periode.Vandaag is een goede dag om je intentie neer te zetten, te beginnen. Stel je doelen vast en zet je energie in om op te starten. Zo trek je dat naar je toe wat je nodig hebt voor deze doelen.

Geen opmerkingen: