zaterdag 20 september 2014

9 Maan maan 3 dag 2. Het is Witte Wereldoverbrugger Magnetische Toon 1.

ZONDAG
NIEUWE GOLF/WAVESPELL. 
Een golf begint en eindigt met dezelfde kleur.
2e golf van het Witte Kasteel van Oversteek (dood/verfijning).
Vandaag begint een nieuwe golf (lichtimpuls of 13-daagse scheppingscyclus) van WERELDOVERBRUGGER. In de basisenergie van deze verfijnende lichtimpuls ligt een sterke toewijding aan de gemeenschap besloten. Traditie, cultuur en dogma's die de tand des tijds hebben doorstaan, zijn belangrijk. Als je geboren bent in de lichtimpuls van WERELDOVERBRUGGER (en tijdens deze 13 dagen ook voor de rest), ben je nuchter en heb je veel familie- en gemeenschapzin. Je uitdaging ligt erin om de tijd die je opoffert aan anderen in balans te brengen met de tijd die je voor jezelf en je eigen intenties besteedt.
De dagen die wat dikker groen omrand zijn GAP-dagen.

Wat zijn GAP dagen?
In het overzicht van de 260 dagen (Tzolkin) zie je 52 zwarte vakjes staan. Dit zijn GAP-dagen. Op GAP (Galactische ActiveringsPoorten) -dagen zijn de sluiers dunner tussen onze dimensie (nog 3D) en andere dimensies, of zoals weer andere zeggen, de sluier tussen linker en rechterhersenhelft wordt opgelost, zodat we beide hersenhelften gezamelijk kunnen gebruiken om te creëren zonder dat ze elkaar tegenspreken. Dit patroon van zwarte vakjes wordt het weefgetouw van de maya's genoemd en doet ook denken aan de vorm van een DNA-spiraal. Gap-dagen kunnen ook poorten zijn naar andere dimensies (je weet toch dat je in meer dimensie tegelijkertijd bestaat). Het zijn dagen waarop je goed op je gedachten (Mind) moet letten, want de scheidslijn tussen het geestelijke en het fysieke vervaagd. Wat je denkt, is dan eerder werkelijkheid en andersom, je ontvangt gemakkelijker berichten uit of je reist zelf af naar het hart van de melkweg of naar het hart van de aarde of waar je dan ook naartoe.

KIN 66
9 Maan maan 3 dag 2
Het is Witte Wereldoverbrugger Magnetische Toon 1

WITTE WERELDOVERBRUGGER

Ervaar vandaag dat je kunt loslaten en vergeven. Ga uit je hoofd en geef je over aan wat er zich aandient. Heb je daar moeite mee, onderzoek dan waarmee je het niet eens kunt zijn, of niet eens wilt zijn. Hoe moeilijk de omstandigheden ook lijken te zijn, toch is dat precies wat je nodig hebt om verder te gaan op je pad. Stel je open voor wat er is en vertrouw op de wijsheid die daarachter zit.

MAGNETISCHE TOON 1

Een schicht spirituele levensenergie komt in spiraalbeweging tevoorschijn uit het Grote Mysterie. Toon 1 wordt krachtig geleid door zichzelf en versterkt. Deze toon brengt een lichtpulsering op gang en zet de toon voor een volledige 13 dagen periode. Vandaag is een goede dag om je intentie neer te zetten, te beginnen. Stel je doelen vast en zet je energie in om op te starten. Zo trek je dat naar je toe wat je nodig hebt voor deze doelen.

Geen opmerkingen: