vrijdag 19 september 2014

9 Maan maan 3 dag 1. Het is Rode Slang Kosmische Toon 13.

ZATERDAG
NIEUWE MAAN(D) 3
13 maan(d)en van 28 dagen + 1 dag buiten de tijd = samen weer 365 dagen. Elk jaar van 20 september tot en met 17 oktober (28 dagen) is het Elektrische Hert Maan(d).
Hoe kan ik het best dienen? Dienstbaarheid is het creƫren van een hartsverbinding en actie ondernemen met de zorgzaamheid en compassie. Hoe kan ik het beste bijdragen aan het welzijn van MEZELF, mijn lichaam, mijn familie, mijn planten, mijn werk, mijn doel, het welzijn van de wereld om mij heen?

Daar gaan deze 28 dagen over.
Kernwoorden: verbinden, activeren, dienstbaarheid.
Hert leert ons de kracht van zachtheid en zorgzaamheid te gebruiken om de harten en geesten te raken van gewonde wezens die proberen ons van ons pad te houden. Wees bereid om van jezelf en anderen te houden zoals ze zijn, dan zullen angsten en obstakels wegsmelten. Wees zacht voor jezelf en voor je negativiteit. Verbind je via je hart. Liefde is de sleutel die alles verbindt.
In deze activerende maan zullen veel dingen werkelijk gaan lopen; je opstart is gemaakt, energie komt in beweging. Je kunt het gevoel krijgen dat je weer iets terugkrijgt van de energie die je in de voorgaande manen in projecten hebt gestopt.

Je hebt 28 dagen de tijd om je TE VERBINDEN. En je benut de jaarenergie (Rode Maan Solaire Toon 9) om duidelijkheid te krijgen in je hartsverlangende VERBINDING!
Elke week van 7 dagen heeft een andere energie, 4x, zo kom je weer op 28 dagen.
De 1e 7 dagen ga je opstarten met in dit geval de vraag van deze maan(d). Volg hierin je hart, denk niet ik kan het niet. Denk en gebruik de kracht van het HERT om deze gedachte los te laten.
De 2e 7 dagen ga je verfijnen/bijstellen.
De 3e 7 dagen ga de energie verzamelen/aantrekken die helpt om te transformeren/om te zetten naar werkelijkheid.
De 4e en laatste 7 dagen van deze maan(d) wordt je DIENSTBAARHEID helder en je draagt het helemaal in je en straalt het uit. Je kunt jezelf niet voorstellen zonder deze VERBINDING.

Gedeeltes overgenomen uit het oude "13 manen werkboek van de natuurlijke tijd".
KIN 65
9 Maan maan 3 dag 1
Het is Rode Slang Kosmische Toon 13.

RODE SLANG

Doe vandaag eens iets anders, anders dat wat je gewoonlijk aan het doen bent. Gewoontes en routines doen je levensenergie afnemen. Doorbreek bewust je eigen routines. Luister naar je lichaam en vertrouw op zijn wijsheid. Maak je waarneming vlijmscherp, door heel bewust je zintuigen en je instinct te gebruiken. Hierdoor leer je meer te genieten. Laat de ander dicht bij je komen en voel wat het met je doet. 

KOSMISCHE TOON 13

Vandaag is het de laatste dag van deze Rode Hemelwandelaar-golf/wavespell (13-daagse cyclus) en laatste dag van het eerste deel van het Witte Kasteel van Oversteek (dood/verfijning).
Je hebt bruggen geslagen, je hebt een dieper inzicht gekregen. Het is de vervulling van jouw creatie en het zoeken naar heldere aanwijzingen over jouw volgende stap, het volgende project. Het is een tijd voor afronding, voor het vastknopen van losse eindjes. Geniet van het resultaat, je hoeft alleen maar aanwezig te zijn. Ga het leven.

Geen opmerkingen: