woensdag 30 april 2014

8 Zaad maan 10 dag 28. Het is Blauwe Nacht Magnetische Toon 1.

DONDERDAG
Nieuwe golf / wavespell
3e golf (blauw) van het Gele Kasteel van Geven/Schenking.
Vandaag begint een nieuwe golf (de 15de van deze Tzolkin) (lichtimpuls of 13-daagse scheppingscyclus) van NACHT. In de basisenergie van deze lichtimpuls ligt een diepe behoefte aan emotionele en fysieke veiligheid en geborgenheid. Als je geboren bent (en tijdens deze 13 dagen ook voor de rest) in deze krachtige en logische lichtimpuls van NACHT, is de kans groot dat je diep in de wetenschap of religie duikt, terwijl je tegelijkertijd bezig bent met de verwerving van materiële goederen, om je veilig en zeker te voelen. Welke manier je ook kiest om zekerheid te verwerven, je bent iemand die hoge waarden en integriteit nastreeft.
KIN 183
8 Zaad maan 10 dag 28
Het is Blauwe Nacht Magnetische Toon 1

BLAUWE NACHT

Ga binnen in de innerlijke krachtplaats waar je dromen, ideeën en mogelijkheden vertoeven. Word bewust en helder in je ervaringen van alledag. Laat je starre ideeën een ogenblik voor wat ze zijn en kijk eens met de ogen van een buitenstaander. Word de werkelijkheid van het bestaan, als spontane uiting van je ware integriteit. Laat je behoefte aan geborgenheid een ogenblik varen en vind dat deel van jezelf dat het avontuur aandurft en begeef je in de wereld van het onbekende.

MAGNETISCHE TOON 1

Een schicht spirituele levensenergie komt in spiraalbeweging tevoorschijn uit het Grote Mysterie. Toon 1 wordt krachtig geleid door zichzelf en versterkt. Deze toon brengt een lichtpulsering op gang en zet de toon voor een volledige 13 dagen periode. Vandaag is een goede dag om je intentie neer te zetten, te beginnen. Stel je doelen vast en zet je energie in om op te starten. Zo trek je dat naar je toe wat je nodig hebt voor deze doelen.

Geen opmerkingen: