donderdag 3 april 2014

8 Zaad maan 10 dag 1. Het is Gele Krijger Kosmische Toon 13.

VRIJDAG
NIEUWE MAAN(D) 10
13 maan(d)en van 28 dagen + 1 dag buiten de tijd = samen weer 365 dagen. Elk jaar van 4 april tot en met 1 mei (28 dagen) is het Planetaire Hond Maan(d).
Hoe perfectioneer ik wat ik doe? Of kan ik juist de perfectie loslaten voor de manifestatie.
Trouw zijn aan jezelf vraagt soms om een duidelijk teken naar de ander. Laat je tanden eens zien.
Daar gaan deze 28 dagen over.
Kernwoorden: produceren, perfectioneren, geboren laten worden, doel verwezenlijken, manifestatie.

Eindelijk is het zover. Net als bij een zwangerschap is het nu tijd om datgene wat je al die tijd meegedragen hebt, geboren te laten worden en op aarde neer te zetten. Negen ma(a)n(d)en zijn er nodig geweest om te groeien en te rijpen en nu is het tijd voor de laatste arbeid: de bevalling.
Je bent zover om je doel te verwezenlijken en het een vorm te geven op Aarde. Het is niet alleen meer iets dat zich in je gedachten afspeelt, maar je kunt het aanraken. Het wordt realiteit op de planeet. Daarom heet dit de planetaire maan.
De Maya zagen een enorme hond aan de hemel staan die het sterrenbeeld Aries en Taurus omvatte. De sleutelwoorden voor de HOND zijn liefde, trouw en loyaliteit. HOND leert ons anderen te accepteren zoals ze zijn. Maar ook dat wij anderen het beste dienen als wij onszelf waarderen en respecteren. Alleen dan is wat wij voor anderen doen geheel in overeenstemming met ons hart.
HOND is een goede gids. Als je bang bent dat je de weg een beetje bent kwijtgeraakt, doe dan een beroep op de kracht van HOND.
HOND is een goede (be)waker, ook tijdens zijn slaap hoort hij elk geluid en zal hij zijn territorium tegen indringers verdedigen. Zijn er voor jou indringers die eens weggeblaft of tegen wie gegromd moeten worden? Trouw zijn aan jezelf vraagt soms om een duidelijk teken naar de ander. Laat je tanden eens zien.

Je hebt 28 dagen de tijd om jezelf te MANIFESTEREN. En je benut de jaarenergie (Gele Zaad Galactische Toon 8) om duidelijkheid te krijgen in je hartsverlangende Geloof in je manifestatie!
Elke week van 7 dagen heeft een andere energie, 4x (4 is de kleinste cyclus van Maya Tzolkin: rood, wit, blauw, geel), zo kom je weer op 28 dagen.
De 1e 7 dagen ga je opstarten met in dit geval de vraag van deze maan(d). Volg hierin je hart, denk niet ik kan het niet. Denk en gebruik de kracht van de HOND om deze gedachte los te laten.
De 2e 7 dagen ga je verfijnen/bijstellen.
De 3e 7 dagen ga de energie verzamelen/aantrekken die helpt om te transformeren/om te zetten naar werkelijkheid.
De 4e en laatste 7 dagen van deze maan(d) wordt je PRODUCTIE helder en je draagt het helemaal in je en straalt het uit. Je kunt jezelf niet voorstellen zonder de PERFECTIE van je MANIFESTATIE.

Gedeeltes overgenomen uit het oude "13 manen werkboek van de natuurlijke tijd".

KIN 156
8 Zaad maan 10 dag 1
Het is Gele Krijger Kosmische Toon 13

GELE KRIJGER

Leer door de verschillen in informatie af te wegen. Je weet waar de obstakels zitten die de stroom blokkeren. Voel vandaag je innerlijke leiding. Kan je deze toestaan of ben je bang en onzeker? Laat deze gevoelens toe, ben onbevreesd. Als ze er mogen zijn, worden ze voor jou een werkelijke kracht. Er is geen strijd nodig, ook geen innerlijke. Herstel de harmonie in jezelf en maak gebruik van de hogere intelligentie binnenin je. Achter ieder einde gaat een nieuw begin schuil.

KOSMISCHE TOON 13

Vandaag is het de laatste dag van deze golf/wavespell (13-daagse cyclus). 
Je hebt bruggen geslagen, je hebt een dieper inzicht gekregen. Het is de vervulling van jouw creatie en het zoeken naar heldere aanwijzingen over jouw volgende stap, het volgende project. Het is een tijd voor afronding, voor het vastknopen van losse eindjes. Geniet van het resultaat, je hoeft alleen maar aanwezig te zijn. Ga het leven.
Morgen begint er weer een nieuwe GOLF.

Geen opmerkingen: