donderdag 16 januari 2014

8 Zaad maan 7 dag 8. Het is Blauwe Storm Magnetische Toon 1.

VRIJDAG
NIEUWE GOLF
Vandaag begint een nieuwe golf (lichtimpuls of 13-daagse scheppingscyclus) van STORM.
In de basisenergie van deze sterk transformerende lichtimpuls zijn afhankelijkheid, de behoefte om erbij te horen, en het tegenovergestelde: onafhankelijkheid, te vinden. STORM-energie kijkt vanuit allerlei verschillende invalshoeken, waardoor innerlijke tegenspraak en paradoxen ontstaan. De uitdaging ligt erin om de positieve invalshoek te vinden en die als richtsnoer te hanteren.
KIN 79
8 Zaad maan 7 dag 8
Het is Blauwe Storm Magnetische Toon 1

BLAUWE STORM

Stormen zorgen voor het schoonmaken van de natuur. Zorg ervoor dat je in het oog van de orkaan blijft staan. Maak ruimte voor transformatie (die is onvermijdelijk), biedt geen weerstand en laat gehechtheid aan oude concepten c.q. illusies los, want dat maakt de intensiteit alleen nog maar heftiger. Dan zul je mee gaan resoneren en binnenin je wordt geheeld. Belangrijk is dat je je bewust bent van wat er met je gebeurt. Dit bewustzijn is noodzakelijk om te voorkomen dat je opnieuw iets creƫert wat eigenlijk al opgelost had kunnen zijn.

MAGNETISCHE TOON 1

Een schicht spirituele levensenergie komt in spiraalbeweging tevoorschijn uit het Grote Mysterie. Toon 1 wordt krachtig geleid door zichzelf en versterkt. Deze toon brengt een lichtpulsering op gang en zet de toon voor een volledige 13 dagen periode.
Vandaag is een goede dag om je intentie neer te zetten, te beginnen. Stel je doelen vast en zet je energie in om op te starten. Zo trek je dat naar je toe wat je nodig hebt voor deze doelen.

Geen opmerkingen: