vrijdag 20 december 2013

8 Zaad maan 6 dag 9. Het is Gele Mens Kosmische Toon 13.

ZATERDAG
KIN 52
8 Zaad maan 6 dag 9
Het is Gele Mens Kosmische Toon 13

GELE MENS

Het is tijd om jezelf te “voeden”, van jezelf te houden en te gaan vertrouwen dat de kosmos je steunt. Zoek uit wat jou gelukkig maakt. Het is oké om aan jezelf te geven. Beleef vandaag de kracht van het richten van je aandacht. Stap uit je hoofd en luister naar je intuïtie. Maak je los van je aangeleerde weten en je eigen vertrouwde waarheden, om daardoor bij je oorspronkelijke zijn uit te komen. Vandaag is het makkelijker dingen om te zetten in een begrijpelijke vorm, als je je open stelt. Er zijn verschillende vormen 'mens' en we zijn allemaal bezig onze eigen vorm te definiëren... hoe geef ik mezelf gestalte... hoe maak ik gebruik van mijn Vrije Wil?

KOSMISCHE TOON 13

Vandaag is het de laatste dag van deze Gele Zon-golf/wavespell (13-daagse cyclus) en laatste dag van het vierde en laatste deel van het Rode Kasteel van Omwenteling (geboorte/initiatie) en wat werd er veel omgewenteld in de afgelopen 52 dagen; zowel op persoonlijk als op wereldniveau....
Je hebt bruggen geslagen, je hebt een dieper inzicht gekregen. Het is de vervulling van jouw creatie en het zoeken naar heldere aanwijzingen over jouw volgende stap, het volgende project. Het is een tijd voor afronding, voor het vastknopen van losse eindjes. Geniet van het resultaat, je hoeft alleen maar aanwezig te zijn. Ga het leven.

Geen opmerkingen: