dinsdag 29 oktober 2013

8 Zaad maan 4 dag 13. Het is Gele Zon Kosmische Toon 13 GAP.

WOENSDAG
KIN 260
8 Zaad maan 4 dag 13
Het is Gele Zon Kosmische Toon 13 GAP

GELE ZON

Kijk zo volledig mogelijk, allesomvattend naar jezelf en naar alles wat je tegenkomt. Besef dat alles goed is en dat alles recht heeft om te zijn. Laat oordelen en veroordelen los om ruimte binnenin jezelf te creƫren. Vaak veroordeel je de ander voor iets waar je zelf de neiging toe hebt. Als je hiervan bewust wordt, verliest het zijn lading. Wij groeien allemaal naar volledige gelijkwaardigheid en onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en de ander. Je eigenwaarde is hierin de bepalende factor. Jij bent je eigen bron van onvoorwaardelijke liefde.

KOSMISCHE TOON 13

Vandaag is het de laatste dag van deze Gele Ster-golf/wavespell (13-daagse cyclus) en laatste dag van het Groen Kasteel van Betovering - Hof van Synchronisatie, kracht van magische vluchten.
Je hebt bruggen geslagen, je hebt een dieper inzicht gekregen. Het is de vervulling van jouw creatie en het zoeken naar heldere aanwijzingen over jouw volgende stap, het volgende project. Het is een tijd voor afronding, voor het vastknopen van losse eindjes. Geniet van het resultaat, je hoeft alleen maar aanwezig te zijn. Ga het leven.

Geen opmerkingen: