donderdag 17 oktober 2013

8 Zaad maan 4 dag 1. Het is Gele Ster Magnetische Toon 1.

VRIJDAG
NIEUWE MAAN(D) 4
13 maan(d)en van 28 dagen + 1 dag buiten de tijd = samen weer 365 dagen. Elk jaar van 18 oktober tot en met 14 november (28 dagen) is het Zelfbestaande Uil Maan(d).
Welke vorm zal mijn dienst aannemen?
Waar sta ik met mijn doel? Wat is mijn basis? Wat heb je, wat heb je nodig en wanneer? Hoe ga je je acties en ondernemingen vormgeven? Schrijf het op papier of maak een maquette (3D). Maak je gedachten tastbaar. Van daaruit kan het gaan stromen.
Daar gaan deze 28 dagen over.

Kernwoorden: meten, definiëren, vorm.
Iets dat een vorm heeft kan op zichzelf staan, het is iets.
4 is de kleinste cyclus van Maya Tzolkin: rood, wit, blauw, geel.
Uil kan niet alleen in het donker zien, hij kan ook exact vaststellen waar elk geluid vandaan komt en waardoor het geluid veroorzaakt is. Omdat Uil kan zien wat anderen niet zien, is Uil het symbool voor wijsheid. Als je weet waar je staat en wat je basis is, als je weet wat reëel is en wat niet, kan niemand je misleiden. Uil bezit de kracht van het bereizen van al het onzichtbare en is daarom het symbool van veel sjamanen.

Je hebt 28 dagen de tijd om je TE DEFINIËREN. En je benut de jaarenergie (Gele Zaad Galactische Toon 8) om duidelijkheid te krijgen in je hartsverlangende VORMGEVING!
Elke week van 7 dagen heeft een andere energie, 4x, zo kom je weer op 28 dagen.
De 1e 7 dagen ga je opstarten met in dit geval de vraag van deze maan(d). Volg hierin je hart, denk niet ik kan het niet. Denk en gebruik de kracht van de UIL om deze gedachte los te laten.
De 2e 7 dagen ga je verfijnen/bijstellen.
De 3e 7 dagen ga de energie verzamelen/aantrekken die helpt om te transformeren/om te zetten naar werkelijkheid.
De 4e en laatste 7 dagen van deze maan(d) wordt je VORMGEVING helder en je draagt het helemaal in je en straalt het uit. Je kunt jezelf niet voorstellen zonder deze DEFINITIE van VORM.


NIEUWE GOLF
4e en laatste golf van het Groene Kasteel van Betovering (synchroniciteit) en de laatste golf van de Tzolkin (de 260 dagen kalender). In onze geschiedenis van -3113 v.Chr. tot 2012 luidt de 1 Ster het begin in van de laatste 260 jaar. Wat vandaag één dag is, staat in onze geschiedenis voor een periode van 20 jaar - de Industriële Revolutie. De laatste dag van dit wavespell en tevens laatste dag van deze tzolkin is 13 Zon, de Regeneratie van de Aarde. We kunnen dus een andere geschiedenis schrijven... Met deze Ster begint dus de laatste wavespell van deze Tzolkin-cyclus...
Vandaag begint een nieuwe golf (lichtimpuls of 13-daagse scheppingscyclus) van STER. In de basisenergie van de wedijveraar, de vechter te vinden. Als je geboren bent in de lichtimpuls van STER (en tijdens deze 13 dagen ook voor de rest), heb je een aura van zachtheid om je heen die bedrieglijk is, want bij nader inziens zal blijken dat het gaat om een Zon(nezegel) die een voorliefde heeft voor confrontaties en die de nodige risico's zal nemen om deze uit te lokken. STER-mensen houden van opwinding, beroering en spanning; ze hebben meestal een broertje dood aan routine. De uitdaging ligt erin om positieve uitlaatkleppen te vinden voor deze behoefte.
KIN 248
8 Zaad maan 4 dag 1
Het is Gele Ster Magnetische Toon 1

GELE STER

Laat alle oordelen over jezelf varen en wordt wat minder kritisch, om zo meer ruimte en aandacht te kunnen geven aan de harmonie die je wilt creëren. Neem de tijd om al je talenten te inventariseren en op waarde te schatten en een diep geloof in jezelf te voeden. Je gaven en talenten bevatten niet-herkende en niet-erkende wijsheid. Stel jezelf open voor de grotere mogelijkheden van wie je bent. Je beperkt jezelf door je eigen harde oordelen en je gewoontes waarmee je jezelf klem zet.

MAGNETISCHE TOON 1

Een schicht spirituele levensenergie komt in spiraalbeweging tevoorschijn uit het Grote Mysterie. Toon 1 wordt krachtig geleid door zichzelf en versterkt. Deze toon brengt een lichtpulsering op gang en zet de toon voor een volledige 13 dagen periode. Vandaag is een goede dag om je intentie neer te zetten, te beginnen. Stel je doelen vast en zet je energie in om op te starten. Zo trek je dat naar je toe wat je nodig hebt voor deze doelen.

Geen opmerkingen: