woensdag 26 juni 2013

7 Storm maan 13 dag 1. Het is Blauwe Adelaar Boventoon Toon 5.

DONDERDAG
Nieuwe maan(d) 13.
13 maan(d)en van 28 dagen + 1 dag buiten de tijd = samen weer 365 dagen. Elk jaar van 27 juni tot en met 24 juli (28 dagen) is het de Dertiende Kosmische Schildpad Maan(d)

Hoe kan ik mijn liefde en plezier uitbreiden? Ontstijgen, transformatie, ruimte maken voor iets nieuws, aanwezig zijn.

Daar gaan deze 28 dagen over.
Kernwoorden: transcenderen, verdragen / laten voortduren, aanwezigheid.

Het is een goede maan om na te denken over het voorafgaande jaar en uit te rusten. Niets moet, alles mag. De SCHILDPAD werd geroemd om haar hoge leeftijd en geduld en is daarom geschikt voor de laatste maan van het jaar. Volgens het verhaal van SCHILDPAD en Boom zijn SCHILDPAD en Boom de wijste kleinkinderen van Grootmoeder Melkweg, omdat zij ingewijd zijn in de Kennis van de Tijd voor alle wezens op Moeder Aarde. Een SCHILDPAD draagt namelijk de Kennis van de Tijd op zijn schild mee. Het binnenste schild bestaat uit 13 vlakken, zoals de 13 Manen van het jaar. De buitenste ring bestaat uit 28 vlakjes, net zoveel dagen als er in een Maan gaan. Een SCHILDPAD voelt zich overal thuis, zowel op het land als in het water, want zij heeft haar huis altijd bij zich. Als er gevaar dreigt, trekt zij haar kop in haar schild, maar SCHILDPAD weet ook dat ze om verder te komen in het leven, haar nek zal moeten uitsteken. Heb compassie voor al wat leeft. Geniet van je innerlijke vrede!

Je hebt 28 dagen de tijd om gewoon AANWEZIG TE ZIJN. En je benut de jaarenergie (Blauwe Storm Resonante Toon 7) om duidelijkheid te krijgen in je hartsverlangend willen UITBREIDEN VAN JE LIEFDE EN PLEZIER.
Elke week van 7 dagen heeft een andere energie, 4x (4 is de kleinste cyclus van Maya Tzolkin: rood, wit, blauw, geel), zo kom je weer op 28 dagen.

De 1e 7 dagen ga je opstarten met in dit geval de vraag van deze maan(d). Volg hierin je hart, denk niet ik kan het niet. Denk en gebruik de kracht van de SCHILDPAD om deze gedachte los te laten.
De 2e 7 dagen ga je verfijnen/bijstellen.
De 3e 7 dagen ga de energie verzamelen/aantrekken die helpt om te transformeren/om te zetten naar werkelijkheid.
De 4e en laatste 7 dagen van deze maan(d) wordt er RUIMTE GEMAAKT VOOR IETS NIEUWS en je AANWEZIGHEID draagt het helemaal in je en straalt het uit. Je kunt jezelf niet voorstellen zonder de TRANSFORMATIE van iets NIEUWS.

Gedeeltes overgenomen uit het oude "13 manen werkboek van de natuurlijke tijd".

KIN 135
7 Storm maan 13 dag 1
Het is Blauwe Adelaar Boventoon Toon 5

BLAUWE ADELAAR

Leef in de wetenschap dat je deel uitmaakt van het geheel. Besef dat voor jezelf zorgen hetzelfde is als zorgen voor het geheel. Zorg dat je een evenwicht vindt tussen dienstbaarheid en jezelf voeden en opladen. Vergeet niet dat de mate waarin je goed voor jezelf zorgt, de mate is waarin je iets kunt betekenen voor anderen. Ervaar vandaag het grote beeld. Kijk naar waar je zelf staat in dit beeld, sta je centraal of aan de zijkant. Om jouw visie in dit leven waar te maken dien je in het centrum te staan. Durf voor jezelf op te komen. Stel je eigen grenzen en zeg ook nee, wanneer je voelt dat dit noodzakelijk is.

BOVENTOON TOON 5

Jouw enkelvoudige intentie verlangt ernaar om een deel te worden van de gehele schepping. Door deze intentie te bekrachtigen, te versterken, straal je deze energie uit en zo kan je de middelen die je voor je intentie nodig hebt, gaan vaststellen. Door opnieuw te benadrukken wat je begonnen bent, komt de oorspronkelijke intentie nog duidelijker over. Hierdoor vindt er een verschuiving van 90 graden van dimensie plaats. We hebben de 4 basiselementen gehad en gaan als het ware een etage hoger als in een spiraal.

Geen opmerkingen: