woensdag 6 maart 2013

7 Storm maan 9 dag 1. Het is Blauwe Nacht Planetaire Toon 10.

DONDERDAG

NIEUWE MAAN(D) 9
13 maan(d)en van 28 dagen + 1 dag buiten de tijd = samen weer 365 dagen. Elk jaar van 7 maart tot en met 3 april (28 dagen) is het Solaire Jaguar Maan(d).

Wat is mijn intentie?

Wat wordt werkelijk aan mij gevraagd om te volbrengen? Schud oude patronen van je af die in de weg zitten om je doel te bereiken.
Daar gaan deze 28 dagen over.

Kernwoorden: realiseren, mobiliseren, pulseren, laten doorstromen, (volbrengen van je) intentie.

De jaguar was voor de Maya's een symbool van grote kracht en werd geassocieerd met de macht van de elite. Dit dier was zo heilig dat alleen de hogepriesters zich in gewaden van jaguarhuid mochten hullen. In de vlekken op de jaguarvacht zagen zij een afbeelding van de sterrenhemel. We weten inmiddels dat wie de cycli van de sterren kent, ook de cycli op aarde kent.
Jaguar staat gelijk aan de zonnezegel Tovenaar. Voor een sjamaan is het de hoogste test om zich in een jaguar te transformeren.
Bij deze 9de (solaire) maan is de realisatie van je doel heel dichtbij. Je voelt de energie in jezelf pulseren om het neer te zetten op aarde. Zover is het nog niet. Na het in harmonie brengen met de Galaxis, met de grote cyclus, gaan we weer terug langs de zon om daar de nodige energie vandaan te halen. Daarom heet deze maan de solaire maan, van sol (zon). Je wilt je intentie opladen met zonne-energie. je bent vervuld van dat wat je gaat realiseren. De kracht die daarvan uitgaat is zo groot dat je bijna zou vergeten dat je bij de 10de maan je actie nog moet manifesteren. Voordat je tot actie overgaat is het goed om nog eenmaal de jaguar te worden die afsluipt op zijn prooi. Overweeg de opties en uitwerking van je actie voordat je aanvalt. Laat de spanning van de actie over je jaguarvel pulseren tot in het puntje van je staart. Schud alle oude patronen van je af die in de weg zitten om je doel te bereiken.

Je hebt 28 dagen de tijd om je INTENTIE te vinden. En je benut de jaarenergie (Blauwe Storm Resonante Toon 7) om duidelijkheid te krijgen in je hartsverlangende Geloof in je intentie!
Elke week van 7 dagen heeft een andere energie, 4x (4 is de kleinste cyclus van Maya Tzolkin: rood, wit, blauw, geel), zo kom je weer op 28 dagen.

De 1e 7 dagen ga je opstarten met in dit geval de vraag van deze maan(d). Volg hierin je hart, denk niet ik kan het niet. Denk en gebruik de kracht van de JAGUAR om deze gedachte los te laten.
De 2e 7 dagen ga je verfijnen/bijstellen.
De 3e 7 dagen ga de energie verzamelen/aantrekken die helpt om te transformeren/om te zetten naar werkelijkheid.
De 4e en laatste 7 dagen van deze maan(d) wordt je INTENTIE helder en je draagt het helemaal in je en straalt het uit. Je kunt jezelf niet voorstellen zonder de REALISATIE van je INTENTIE.
Gedeeltes overgenomen uit het oude "13 manen werkboek van de natuurlijke tijd".

KIN 23
7 Storm maan 9 dag 1
Het is Blauwe Nacht Planetaire Toon 10.

BLAUWE NACHT

Ga binnen in de innerlijke krachtplaats waar je dromen, ideeën en mogelijkheden vertoeven. Word bewust en helder in je ervaringen van alledag. Laat je starre ideeën een ogenblik voor wat ze zijn en kijk eens met de ogen van een buitenstaander. Word de werkelijkheid van het bestaan, als spontane uiting van je ware integriteit. Laat je behoefte aan geborgenheid een ogenblik varen en vind dat deel van jezelf dat het avontuur aandurft en begeef je in de wereld van het onbekende.

PLANETAIRE TOON 10

Je hebt jouw intentie helemaal geperfectioneerd, daardoor kan deze nu van geest naar fysieke vorm gaan. Je maakt je actie concreet en je energie zet je om in produceren. Je zet het om in de praktijk.
Het is tijd om te manifesteren, je doelen te realiseren. Houd wel goed in de gaten op welk verlangen jij jezelf wenst om te scheppen. Vraag jezelf af wat de beweegreden is achter je schepping. Dient het het hoogste doel en staat het op één lijn met je ware bestemming?

Geen opmerkingen: