woensdag 6 februari 2013

7 Storm maan 8 dag 1. Het is Blauwe Adelaar Galactische Toon 8.

Donderdag
NIEUWE MAAN(D) 813 maan(d)en van 28 dagen + 1 dag buiten de tijd = samen weer 365 dagen. Elk jaar van 7 februari tot en met 6 maart (28 dagen) is het Galactische Havik Maan(d).Leef ik wat ik geloof? Wees een gecentreerd toeschouwer van je eigen leven!Daar gaan deze 28 dagen over.
Kernwoorden: modelleren, harmoniseren, integriteit (houd vast aan eigen normen en waarden, ook als deze van buitenaf onder druk staan).
Vorige maan heb je je afgestemd op de Grote Geest en op de omgeving om je heen. Deze maan(d) is het tijd om daadwerkelijk te zorgen dat je je acties daarop toepast, om in woord en daad in harmonie te gaan staan met de Grote Geest. Als vorm en inhoud met elkaar overeenstemming zijn ben je integer. Om dit te kunnen doen moet je je leven van bovenaf bezien, zoals een havik in de lucht.In de cyclus van 4 (rood, wit, blauw, geel) is 8 de versterking van de actie van Toon 4. 'Modelleren' is de versterking van het 'meten en definiëren'. Wat bij Toon 4 nog geconstateerd werd, wordt nu in model gebracht.Volgens de mythologie was de Havik het laatste stadium van reïncarnatie waar men door zou gaan naar een volgend leven op een hoger niveau van de evolutiespiraal.De Havik vraagt je op zoek te gaan naar de waarheid. Hij stelt kritische vragen om te toetsen of dat wat hij ziet wel juist is. De opmerkzaamheid van de Havik is enorm, hij ziet over grote afstand en vanuit de hoogte overziet hij verleden en toekomst.Wees opmerkzaam als de Havik zelf en leer naar je omgeving te kijken. Observeer het doodgewone in alles wat je doet. Het leven geeft je tekens. Sta er voor open en herken de boodschap als die zich voordoet. Waar deze ook vandaan komt.
Je hebt 28 dagen de tijd om je HARMONISATIE te vinden. En je benut de jaarenergie (Blauwe Storm Resonante Toon 7) om duidelijkheid te krijgen in je hartsverlangende Geloof in jezelf!
Elke week van 7 dagen heeft een andere energie, 4x (4 is de kleinste cyclus van Maya Tzolkin: rood, wit, blauw, geel), zo kom je weer op 28 dagen.
De 1e 7 dagen ga je opstarten met in dit geval de vraag van deze maan(d). Volg hierin je hart, denk niet ik kan het niet. Denk en gebruik de kracht van de HAVIK om deze gedachte los te laten.
De 2e 7 dagen ga je verfijnen/bijstellen.
De 3e 7 dagen ga de energie verzamelen/aantrekken die helpt om te transformeren/om te zetten naar werkelijkheid.
De 4e en laatste 7 dagen van deze maan(d) wordt je INTEGRITEIT helder en je draagt het helemaal in je en straalt het uit. Je kunt jezelf niet voorstellen zonder deze HARMONISATIE.
Gedeeltes overgenomen uit het oude "13 manen werkboek van de natuurlijke tijd".

KIN 255
7 Storm maan 8 dag 1
Het is Blauwe Adelaar Galactische Toon 8

BLAUWE ADELAAR

Leef in de wetenschap dat je deel uitmaakt van het geheel. Besef dat voor jezelf zorgen hetzelfde is als zorgen voor het geheel. Zorg dat je een evenwicht vindt tussen dienstbaarheid en jezelf voeden en opladen. Vergeet niet dat de mate waarin je goed voor jezelf zorgt, de mate is waarin je iets kunt betekenen voor anderen. Ervaar vandaag het grote beeld. Kijk naar waar je zelf staat in dit beeld, sta je centraal of aan de zijkant. Om jouw visie in dit leven waar te maken dien je in het centrum te staan. Durf voor jezelf op te komen. Stel je eigen grenzen en zeg ook nee, wanneer je voelt dat dit noodzakelijk is.

GALACTISCHE TOON 8

Gisteren ben je erachter gekomen of je op de goede weg bent. Vandaag is het nodig om het evenwicht in jezelf te vinden. Door innerlijk gecentreerd te zijn, kun je niet van je stuk gebracht worden. Jouw intentie begint vorm te krijgen, structuur. Dan zie je ook of er nog wat herstructurering nodig is. Zo ontdek en herontdek je ook de grenzen tussen geest en vorm. Als dit alles in harmonie is, kan jij je activiteiten gaan vormgeven.

Geen opmerkingen: