maandag 15 oktober 2012

Maandag 15 oktober 2012. Vandaag is het Gele Zon Planetaire Toon 10.

Overweeg dat 2012 een gebeurtenis is in de tijdruimte waar één bewustzijnscyclus van 26.000 jaar wordt voltooit en weer net zo'n bewustzijnscyclus van 26.000 jaar begint. Zulke cycli staan bekend als "aeons van bewustzijn".

KIN 140
Maandag 15 oktober 2012
7 Storm 03.26 (jaar maand.dag)
Vandaag is het Gele Zon Planetaire Toon 10 ( de laatste dag van het midden van de Tzolkin)

GELE ZON

Kijk zo volledig mogelijk, allesomvattend naar jezelf en naar alles wat je tegenkomt. Besef dat alles goed is en dat alles recht heeft om te zijn. Laat oordelen en veroordelen los om ruimte binnenin jezelf te creëren. Vaak veroordeel je de ander voor iets waar je zelf de neiging toe hebt. Als je hiervan bewust wordt, verliest het zijn lading. Wij groeien allemaal naar volledige gelijkwaardigheid en onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en de ander. Je eigenwaarde is hierin de bepalende factor. Jij bent je eigen bron van onvoorwaardelijke liefde.

PLANETAIRE TOON 10

Je hebt jouw intentie helemaal geperfectioneerd, daardoor kan deze nu van geest naar fysieke vorm gaan. Je maakt je actie concreet en je energie zet je om in produceren. Je zet het om in de praktijk.
Het is tijd om te manifesteren, je doelen te realiseren. Houd wel goed in de gaten op welk verlangen jij jezelf wenst om te scheppen. Vraag jezelf af wat de beweegreden is achter je schepping. Dient het het hoogste doel en staat het op één lijn met je ware bestemming?

Geen opmerkingen: